Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaaay ne ilginç isim. burdan başka yerde söleme çalmasınlarkaydirigubbakcemile3 bizimki erkek olursa babasının ismini verecek baştan öle pazarlık etti. bende sonuna efe eklicem selahattin efe olacak. ama kız olursa sen koy dedi. bende tuğba, ceren, ecrin bunlardan birini düşünüyorum.
ilaç ne kullanıyosun canım???[/QUadet dönemimde serophene kullanıyorum geçen ay başladım tedaviye bu ay dozunu artırıcaz canım
canımm hperimm sesin çıkmıyoo
buğlemi bnm bi arkadaşım koydu burda kızına güzel ve farklı bir isim ilk onda duymuştum
inşallah canım. belki ben yokken bunu da konuşmuşsunuzdur ama merak ettimkaydirigubbakcemile3 kaç kilosunuzguclubacismilebizde yok büyüklerin ismini koymak..ben biraz duyulmamış ilginç isimleri seviyorum daha öncede reyyan,ecrin ,ceylin düşünüyodum..ama ben doğurana kadar o kadar çoğaldıki buğlem olcak inş.:asigim:
ilaç ne kullanıyosun canım???[/QUadet dönemimde serophene kullanıyorum geçen ay başladım tedaviye bu ay dozunu artırıcaz canım
hım benim dr bana cycloprogynova verdi ve ben 4 ay kullandım adetlerim 28 günde bir tıkır tıkır dı bu ay bıraktım bitkisel aldım bakalım nasıl olcak diye bi sorsana dr una cyclo progynova ? ama tabı senin hormonlarınla ilgilidir belki ilacın?
bnmde oğlum olursa ismi furkan yağız olacak bu bnm isteğim
eşimde kıza zeynepi çok istiyor yanınada ben isim düşünüyorum ama bulamıyorum zeynebin yanına ne gider:)
canım bende bu ay serophone hapı kullandımm.sonrada pregnyl 5000 iğnası vuruldum ve beklemedeyım suan ınşlh faydasını gorursun opuyorumnanaktan
bnmde oğlum olursa ismi furkan yağız olacak bu bnm isteğim
eşimde kıza zeynepi çok istiyor yanınada ben isim düşünüyorum ama bulamıyorum zeynebin yanına ne gider:)
Off sorma hayatım sinirim tepemde bu adamı boğacağım sanırım,bi rahat bırakmadı şurada konuşimm rahat rahat abuk subuk işler buyuruyo bana gıcık oluyorummmmm![]()
aynen. elif zeynep çok hoş bencedeolumunekankayizsmileBenim bir tanıdığımın Elif Zeynep diye kızı var..ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti ismi..
canım bende bu ay serophone hapı kullandımm.sonrada pregnyl 5000 iğnası vuruldum ve beklemedeyım suan ınşlh faydasını gorursun opuyorumnanaktan
serephone neden verdiler sorun neydi ???? çatlatma içinmi
aynen canım hepsi aynı patron değilmi hepsi fenaaaklava: benimkide gelir şimdi zaten olmazsam anlayın kı gelmiş başımın belası kaydirigubbakcemile3
bide ne oldu az önce kızlar pencereme minicik bir kuş kondu
mini mini bir kuş konmuştu hahaha küçükken ki şarkıda geldi aklıma![]()