Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

buğlemi bnm bi arkadaşım koydu burda kızına güzel ve farklı bir isim ilk onda duymuştum

vaaay ne ilginç isim. burdan başka yerde söleme çalmasınlarkaydirigubbakcemile3 bizimki erkek olursa babasının ismini verecek baştan öle pazarlık etti. bende sonuna efe eklicem selahattin efe olacak. ama kız olursa sen koy dedi. bende tuğba, ceren, ecrin bunlardan birini düşünüyorum.

bizde yok büyüklerin ismini koymak..ben biraz duyulmamış ilginç isimleri seviyorum daha öncede reyyan,ecrin ,ceylin düşünüyodum..ama ben doğurana kadar o kadar çoğaldıki buğlem olcak inş.:asigim:

ben küçüklüğümden beri kzım olursa azra ismi olacak diyorum. myle alıştıkki eşim daha bebek yok karnımı seviyo azra napıyo diyo:roflol::roflol:

Bende kız istiyorum ama erkek olursa kendi babanım ismini istiyorum..çünkü çok seviyorum ismini..ama bunu eşime nasıl kabul ettircem bilmiyorum..babamın adı Ömer..çok seviyorum ya da babamı çok seviyorum :))

bizde yok büyüklerin ismini koymak..ben biraz duyulmamış ilginç isimleri seviyorum daha öncede reyyan,ecrin ,ceylin düşünüyodum..ama ben doğurana kadar o kadar çoğaldıki buğlem olcak inş.:asigim:
inşallah canım. belki ben yokken bunu da konuşmuşsunuzdur ama merak ettimkaydirigubbakcemile3 kaç kilosunuzguclubacismile

bnmde oğlum olursa ismi furkan yağız olacak bu bnm isteğim
eşimde kıza zeynepi çok istiyor yanınada ben isim düşünüyorum ama bulamıyorum zeynebin yanına ne gider:)

ilaç ne kullanıyosun canım???[/QUadet dönemimde serophene kullanıyorum geçen ay başladım tedaviye bu ay dozunu artırıcaz canım

hım benim dr bana cycloprogynova verdi ve ben 4 ay kullandım adetlerim 28 günde bir tıkır tıkır dı bu ay bıraktım bitkisel aldım bakalım nasıl olcak diye bi sorsana dr una cyclo progynova ? ama tabı senin hormonlarınla ilgilidir belki ilacın?

eşimde kıza zeynepi çok istiyor yanınada ben isim düşünüyorum ama bulamıyorum zeynebin yanına ne gider:)

Benim bir tanıdığımın Elif Zeynep diye kızı var..ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti ismi..

ama zeynep te tek başına güzel duruyo ..ben buğlem diyom eşim su diyo : buğlem su:umursamaz:

Benimde erkek ismi hiç gelmiyo aklıma yaa hep kız ismi var,mesela gaye,leyla,zeynep,nehir gibi..Bildik isimler yanii.

Off sorma hayatım sinirim tepemde bu adamı boğacağım sanırım,bi rahat bırakmadı şurada konuşimm rahat rahat abuk subuk işler buyuruyo bana gıcık oluyorummmmm :kızgın:

aynen canım hepsi aynı patron değilmi hepsi fenaaa:oklava: benimkide gelir şimdi zaten olmazsam anlayın kı gelmiş başımın belası kaydirigubbakcemile3

bide ne oldu az önce kızlar pencereme minicik bir kuş kondu
mini mini bir kuş konmuştu hahaha küçükken ki şarkıda geldi aklıma :1:

aynen canım hepsi aynı patron değilmi hepsi fenaaa:oklava: benimkide gelir şimdi zaten olmazsam anlayın kı gelmiş başımın belası kaydirigubbakcemile3

bide ne oldu az önce kızlar pencereme minicik bir kuş kondu
mini mini bir kuş konmuştu hahaha küçükken ki şarkıda geldi aklıma :1:

:1: kaydirigubbakcemile3

Back
X