Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

neyse canikolarım ben çıkıyorum size doyum olmaz tabiki..
iyi nöbetler dilerim gözünüzü dört açın kuş uçurtmayın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi geceler,yarın görüşürüz.
betus19 opuyorumnanaktan
KUBI opuyorumnanaktan
edammm opuyorumnanaktan
sultan sen nereye kayboldun yahu opuyorumnanaktan
:1hug:

güle güle canım :asigim:

güle güle canım iyi geceler tatlı rüyalar sanaa..
merak etme sabah eşim 7 de gelecek o zamana kadar ara ara bakınırım kaydirigubbakcemile3
yarın görüşürüz çok öptüm senii olumunekankayizsmile

güle güle canım iyi geceler tatlı rüyalar sanaa..
merak etme sabah eşim 7 de gelecek o zamana kadar ara ara bakınırım kaydirigubbakcemile3
yarın görüşürüz çok öptüm senii olumunekankayizsmile

eşin yokken sabaha kadar uyumuyormusun sende

güle güle cnm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hayırlı sabahların olsun cnm sultanın kocişi evde ya akannehir

ya doktorumla telefonda konuştum perşembe serophene başlıycam sabah akşam dedi ama sabah 1 akşam 1 mi yoksa 2 mi anlamadım o ara soramadımda müsait değildim sizce nasıldır

anladım cnm hakkında hayırlısı olsun sen de sabaha kadar açıkmısın :hulya:

müsait oldukça açarım şimdi kimse yok yanımda arkadaşlar yanıma gelince kapatırım onların yanında yazamamkaydirigubbakcemile3

hımmm sürekli gece gitmiyodur ama demi benim eşimde haftada 2 gece yok ben uyuyorum çünkü sabah işe geliyorum

canım benim eşimin 10 gün eve gelmediği oluyor hiç belli değil yanii...
ama normal çalışması 12-24 yani 12 saat çalıyor 24 saat evdee..
senin eşin ne iş yapıyor??
sen nöbete kaldıgına göre hemşire falan mısın canım??

senin işinde zor canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun

betüşcüm sen kaç senelik evliydin ben unuttum galiba hatırlatsana ne zamndan beri bebiş istiyon :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…