Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

betüşcüm sen kaç senelik evliydin ben unuttum galiba hatırlatsana ne zamndan beri bebiş istiyon :kedi:

canım ben 1.5 senelik evliyim ekimde 2 sene olacak 8 aydır bebek istiyorum ama 2 aydır tedavi görüyorum bu ay 3. ayım olacak

zor o zaman canım yaaa eşininde seninde nöbetleri oluyorr..allah kolaylık versinn..

evt cnm ikinizin işi de zor benimkide eşimle uyumak istiyorum gündüz uyumayı sevmiyorum ama az kaldı pazartei olunca gündüzcü oluyo sizi anlıyorum cnm dayanıklı bayanlarsınız süpersiniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

zor o zaman canım yaaa eşininde seninde nöbetleri oluyorr..allah kolaylık versinn..

evet mesela dün gece eşim yoktu sabah geldi ben işe geldim bugün o evde sabah o işe gidecek ben eve akşama görüşürüz artıkkaydirigubbakcemile3

canım ben 1.5 senelik evliyim ekimde 2 sene olacak 8 aydır bebek istiyorum ama 2 aydır tedavi görüyorum bu ay 3. ayım olacak

daha yeni cnm 8 aydan beri istemen peki herşeyin normal mi neden tedavi görüyosun ki bilmiyorumkismile

normalde haftada 3 gece evde olmuyor ama bu ara ortalık karışık oldugu için ek görevler çıkıyorr..

yumurtlama problemim var canım geçen ay ilaçla yumurtam oluştu ama olmadıı

anladım cnm peki bunu takiplemi öğrendin bilmiyorumkismile ben daha yeni gittim doktora yumurtalıkların güzel dedi bişey görünmüyo dedi takip istedi ben de acele etmiyorum daha yeni denemeye başladık hayırlısı olsun

evet mesela dün gece eşim yoktu sabah geldi ben işe geldim bugün o evde sabah o işe gidecek ben eve akşama görüşürüz artıkkaydirigubbakcemile3

cnm benim zor gerçektende :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: olumunekankayizsmile

bende bekarkende adet düzensizliği vardı doğumkontrol hapı veriyorlardı o düzene sokuyodu çocuk düşününce bıraktım bikaç aydaha korudu sonra yine düzensizleşti dr gittim yumurtlama problemim olduğunu söledi ve 5 aydır ilaçla adet oluyodum sonra yumurta için serophene kullanıyodum allahtan bu ay kendiliğinden oldu

bu ağrı bugece beni mahfedecek ağrıkesicide içemiyorum kesecek diye

canım ben pazar gecesi adet oldum o zaman da beri kıvranıyorum agrıdan ama agrı kesici aldım dayanamadım benide 1 gün uzatıyor ama agrısı çekilecek gibi değil..hele ki 18 gün geçtiği için inanılmaz agrı yapıyorr..

ah bide bu ağrılar olmassaaaa

bencede acele etme oluruna bırak ama yumurta takibide iyi en azından yumurtanın geliştiğini ne zaman ilişkiye girmen gerektiğini biliyosun

bu ağrı bugece beni mahfedecek ağrıkesicide içemiyorum kesecek diye

cnm benim allah yardımcın olsun alahıma çok şükür ben hiç hissetmem adet olduğumu normal gün gibi geçer darısı senin başına inş. cnm evlendikten sonra geçmesi lazım aslında ama :uhm:

cnm benim allah yardımcın olsun alahıma çok şükür ben hiç hissetmem adet olduğumu normal gün gibi geçer darısı senin başına inş. cnm evlendikten sonra geçmesi lazım aslında ama :uhm:

yok canım ya hiçbi etkisi olmadı ağrılarım aynı valla:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…