betüşcüm sen kaç senelik evliydin ben unuttum galiba hatırlatsana ne zamndan beri bebiş istiyon :kedi:
zor o zaman canım yaaa eşininde seninde nöbetleri oluyorr..allah kolaylık versinn..
zor o zaman canım yaaa eşininde seninde nöbetleri oluyorr..allah kolaylık versinn..
canım ben 1.5 senelik evliyim ekimde 2 sene olacak 8 aydır bebek istiyorum ama 2 aydır tedavi görüyorum bu ay 3. ayım olacak
daha yeni cnm 8 aydan beri istemen peki herşeyin normal mi neden tedavi görüyosun ki bilmiyorumkismile
evt cnm ikinizin işi de zor benimkide eşimle uyumak istiyorum gündüz uyumayı sevmiyorum ama az kaldı pazartei olunca gündüzcü oluyo sizi anlıyorum cnm dayanıklı bayanlarsınız süpersinizopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
evet mesela dün gece eşim yoktu sabah geldi ben işe geldim bugün o evde sabah o işe gidecek ben eve akşama görüşürüz artıkkaydirigubbakcemile3
normalde haftada 3 gece evde olmuyor ama bu ara ortalık karışık oldugu için ek görevler çıkıyorr..
ayyyyy ne kadar zor yaa biriniz geliyorsunuz biriniz gidiyorsunuzz..
allahım herkesin yardımcısı olsun
yumurtlama problemim var canım geçen ay ilaçla yumurtam oluştu ama olmadıı
sorma arada böyle oluyo allahtan benim nöbetler sık değilde görüşüyoruz yoksa hiç görüşemiycez
evet mesela dün gece eşim yoktu sabah geldi ben işe geldim bugün o evde sabah o işe gidecek ben eve akşama görüşürüz artıkkaydirigubbakcemile3
anladım cnm peki bunu takiplemi öğrendin bilmiyorumkismile ben daha yeni gittim doktora yumurtalıkların güzel dedi bişey görünmüyo dedi takip istedi ben de acele etmiyorum daha yeni denemeye başladık hayırlısı olsun
bu ağrı bugece beni mahfedecek ağrıkesicide içemiyorum kesecek diye
canım ben pazar gecesi adet oldum o zaman da beri kıvranıyorum agrıdan ama agrı kesici aldım dayanamadım benide 1 gün uzatıyor ama agrısı çekilecek gibi değil..hele ki 18 gün geçtiği için inanılmaz agrı yapıyorr..
anladım cnm peki bunu takiplemi öğrendin bilmiyorumkismile ben daha yeni gittim doktora yumurtalıkların güzel dedi bişey görünmüyo dedi takip istedi ben de acele etmiyorum daha yeni denemeye başladık hayırlısı olsun
bu ağrı bugece beni mahfedecek ağrıkesicide içemiyorum kesecek diye
cnm benim allah yardımcın olsun alahıma çok şükür ben hiç hissetmem adet olduğumu normal gün gibi geçer darısı senin başına inş. cnm evlendikten sonra geçmesi lazım aslında ama :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?