ah bide bu ağrılar olmassaaaa
bende bekarkende adet düzensizliği vardı doğumkontrol hapı veriyorlardı o düzene sokuyodu çocuk düşününce bıraktım bikaç aydaha korudu sonra yine düzensizleşti dr gittim yumurtlama problemim olduğunu söledi ve 5 aydır ilaçla adet oluyodum sonra yumurta için serophene kullanıyodum allahtan bu ay kendiliğinden oldu
neyse kızlar ben biraz kapatıyorum sonra müsait olursam açarım yine kendinize iiii bakın öpüyorum sizi
anladım cnm hayırlısıyla gelir bebişin inş.inanıyorum buna opuyorumnanaktan
edacım başbaşa kaldık bence bugün uyuyalım saati 6 ya kuralım eşlerimiz aynı saatte geliyo 6 da kalkar güzel bişeyler hazırlarız mesela hamur kızartması süper olur ayy ben heycanlandım şimdi hamur yurayım bide battaniyeye sarıyosunya mayası gelsin diye sonra buzdolabına koyarsan hamuru daha çok mayası gelir hemde çok güzel oluyoo hadi yapalım mı bilmiyorumkismile
benim eşim yemez ki hamur kızartması :çok üzgünüm: ama ben çok severimm..
anladım cnm :çok üzgünüm: sende sevdiği bişeyler yap kaydirigubbakcemile5 cnm sakın yumurtlama günlerinde olsun başka zaman olsun ay çekirdeği ile patates kızartması yeme yumurtlama günlerinde çok sakıncalıymış ben çok fazla tükediyodum nerdeyse hergün hele çekirdeği günde 2 paket ama bu ay ağzıma bile sürmüyorum sırnaşık şey
patatesi severim ama çekirdeği sene de en fazla 3 kere yerimm..
ilk defa çekirdek sevmeyen biri ile karşılaşıyorum bravo tebrikler vereliniortak :roflol: :roflol:
yaa bir takıldım mı bir paket yiyorsun o yüzden elime almamaya çalışıyorum sevmiyorum değil çok severim ama uzak duruyorumm...
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayım tatlımm çay demledimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?