Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

neyse kızlar ben biraz kapatıyorum sonra müsait olursam açarım yine kendinize iiii bakın öpüyorum sizi

anladım cnm hayırlısıyla gelir bebişin inş.inanıyorum buna opuyorumnanaktan

edacım başbaşa kaldık bence bugün uyuyalım saati 6 ya kuralım eşlerimiz aynı saatte geliyo 6 da kalkar güzel bişeyler hazırlarız mesela hamur kızartması süper olur ayy ben heycanlandım şimdi hamur yurayım bide battaniyeye sarıyosunya mayası gelsin diye sonra buzdolabına koyarsan hamuru daha çok mayası gelir hemde çok güzel oluyoo hadi yapalım mı bilmiyorumkismile

hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt kız 3 kalp olmuşum hihoyyyt hihoyyyt

benim eşim yemez ki hamur kızartması :çok üzgünüm: ama ben çok severimm..

benim eşim yemez ki hamur kızartması :çok üzgünüm: ama ben çok severimm..

anladım cnm :çok üzgünüm: sende sevdiği bişeyler yap kaydirigubbakcemile5 cnm sakın yumurtlama günlerinde olsun başka zaman olsun ay çekirdeği ile patates kızartması yeme yumurtlama günlerinde çok sakıncalıymış ben çok fazla tükediyodum nerdeyse hergün hele çekirdeği günde 2 paket ama bu ay ağzıma bile sürmüyorum sırnaşık şey

patatesi severim ama çekirdeği sene de en fazla 3 kere yerimm..

kendimi kandırıyorum sanki çekirdek yiyomuş gibi yapıyorum ama mafoldumben çok özledim çekirdeği patates kızartmasınıda mafoldumben sende yeme cnm bebişimiz için değer inş.

ilk defa çekirdek sevmeyen biri ile karşılaşıyorum bravo tebrikler vereliniortak :roflol: :roflol:

yaa bir takıldım mı bir paket yiyorsun o yüzden elime almamaya çalışıyorum sevmiyorum değil çok severim ama uzak duruyorumm...

edacım ordamısın sesin çıkmıyo ne yapıyosun :roflol: :roflol:

edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:teytey: neyse ben çıktım canlarım byby :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…