hperi+, darkangellove58+, CNNYSR+, karats+ busecan35
günaydınn şekerlerrr a.s.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın hayatım a.s.
günadın şekercim a.s.
hoşgeldinizzz :1hug:
hoşgeldin şekerimhperi+, darkangellove58+, CNNYSR+, karats+ busecan35
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim canım,sabah neredeyse acile gidecektim bir karın ağrısı anlatamam daha önce hiç bu kadar sancı girmemişti,neyseki geçti ama hastalanmadım.Herhalde geliyorum hazır ol mesajıydı..Yarın yada öbürgün hastalanırım..
liste başı olmuşsun handancım
hoşbulduk ua nerde hpericim ya
geçmiş olsun canım hayırlısı artık zaten çok ümidin yok bu aydan
teşekkür ederim canım,
Ben deliyim ya içimde umut olmaz olur mu var sanki meryem anayım töbe töbee,kocamın yüzünü 2 kere gördüm ama belki tutmuştur diye ümidimi yitirmiş değilim. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tabiki %90 olmayacak ama ya tutarsaaaaaaaaaaa o % 10 luk ihtimali unutmuş değilim yani
gelin gelin hepiniz gelin olumunekankayizsmilebende gelicem bende gelicemmmm kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
günaydın opuyorumnanaktanhperi+, darkangellove58+, CNNYSR+, karats+ busecan35
ayyy ne güzel bebişlerimiz büyümüş canan ve sevgicimm :1hug:
canancım avatarın çok şeker olmuş tatlım bayıldımm...
geçmiş olsun handancım hayrolaa??
bu ay hepimizin dengesi bozuldu valla böyle şiddetli agrın olmuş muydu hiçç??
evet canım her ne kadar farketmesemde içimdeki o mucize hergeçen gün büyüyor
teşekkür ederim canım :1rolleyes:ayyy ne güzel bebişlerimiz büyümüş canan ve sevgicimm :1hug:
canancım avatarın çok şeker olmuş tatlım bayıldımm...
teşekkür ederim canım,
Ben deliyim ya içimde umut olmaz olur mu var sanki meryem anayım töbe töbee,kocamın yüzünü 2 kere gördüm ama belki tutmuştur diye ümidimi yitirmiş değilim. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tabiki %90 olmayacak ama ya tutarsaaaaaaaaaaa o % 10 luk ihtimali unutmuş değilim yani
teşekkür ederim tatlım,yani sancılı olurum ben ama bu sabahki inanılmazdı,bağırıp kendi kolumu ısırdım yani acısı geçsin diye yarım saat falan sürdü..sonra yavaş yavaş dindi,en ufak bir leke bile gelmedi ama..
teşekkür ederim canım,
allah allah neden acaba??hayırlısı olsun cnmm..umudunu yitirme bence 2 çalışma 2 çalışmadır alkisalkisalkis
sen umudunu yitirme ve pozitif düşünmeye devam et canım doğru yani ya tutarsa
ayyy ne güzell sevmekte nasip olur inş :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?