Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inşallah kızlar işin kötüsü ben hsg fln da çektirmedim nasıl oluyo o kızlar yaa ne zaman gitmem lazım bgn dönüyorum hastalığımın bittiği günmü gitmem lazımbilmiyorumkismile

9.günü çektirmen lazım daha vakit var,yani 5 ağustosa denk geliyor canım..

inşallah kızlar işin kötüsü ben hsg fln da çektirmedim nasıl oluyo o kızlar yaa ne zaman gitmem lazım bgn dönüyorum hastalığımın bittiği günmü gitmem lazımbilmiyorumkismile

hastalığın bittikten sonra 1 hafta içinde çekinmen gerekiyor canım döner dönmez doktoruna git ve gün al

o güne kadr beraberlik yok dimi canım ne olur ne olmaz yaa çok canım acırmı:bbo:

yok canım hiç acımıyor yani benimki hiç acımadı ama iyi bir yere git istersen.Son teknoloji bir makine var onunla çekerlerse hiç acımıyor.O yeni makinenin farkı rahmi olduğu gibi çekmesiymiş,diğer eski makineler ile görüntülemek için bir aletle rahmi tutup ters çeviriyorlarmış oda can yakıyormuş tabiki.O yüzden araştırıp iyi bir yere gitmek lazım.

bilmiyorum vallaa kızlar yaa bende iltihap vardı ama muayeneden sonra fitillerle azalmıştı bu ay çok ümitliydim sogan kürleri yakılar fln gündüzleri çalışmalarbenneyaptımki ama olmadı birde yeniyizya akışına bırakmıştık ama kocişe söyledim ikimizde bi baktıralım die bakalım bişy olmasın dua edin benim için olurmu bugünlerde çok ihtiyacım var:Saruboceq:

ay benimki biraz darmış normalden o yüzden korkuyorum:çok üzgünüm: 3ay oldu çok istekli olmadığım zamanlarda hala canım yanıyo biliyomusunuz çekckleri alet büyükse diye endişelerim var herkeslede paylasamıyosunki

tabi gerekli testleri yaptırın ki içiniz rahat etsin canım,içini ferah tut,elbet bir zamanı var ve olacak..
Hep dua ediyoruz zaten canım,kandilde de hep birlikte dua ettik isim isim merak etme sen..sende dua et inançlı ol umutlu ol..herşey güzel olacak buna inan.

evet canım inancımızı kaybetmememiz lazım Rabbim ümitlerimizi yitirmemize müsade etmesin inşallah.. bi bakalım hastalığım bittikten sonra neler olacak iyiki varsınız canlarım yaa sizle konustum moral vuldum biraza.s

sen korkma canım doktorun en doğru şekilde yapacaktır alet ince çubuk gibi bişey zaten genişletip onu içeri rahme gönderiyor

canım benim moralini yüksek tut hep ki herşey yolunda ilerlesin,sen mutsuz keyifsiz olursan yaşadıklarında öyle olur.Ben inanıyorum bizim topiğimizde hamile kalmayan kalmayacak 2010 yılı içinde..Sende inan ve kendini hep hamile hayal et,olacağına inan o mutluluğu hisset içinde.Zamanı gelince olacak..

Bu arada hsg den de hiç korkma,içine incecik birşey sokuyorlar hissetmiyorsun bile,hangi şehirde çektireceksin?

yerimsenibenah canım sagol yaa ne güzel konustun şu an sivastayım ama ıspartaya dönücem bgn. ordada iyi doktorlar var 1kez gittim ama doktorumdan memnun kaldım sayılır iyi ilgilendi ultrasonda hersey normal demişti ama birde hsg çektircm eşimde gidicek bu ben döndükten sonra inş.bi sorun yokturdur :Saruboceq:

İnşallah canım,herşey yolundadır merak etme.
Ama dediğim gibi iyi bir yerde çektir mutlaka,biraz pahalı ama hibirşey canından değerli değil yani.

agustos 22de hastalncm canım liste yayınlıycaksan. bu arada karatas ne yaptı sultanmıydı ismi bugün hastalancktı galiba girdimi hiç

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
hperi|30.07.2010
Karats|02.08.2010
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
minikkuzucum|06.08.2010
HAVALIKIZ|06.08.2010
elfkaya|07.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|13.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|8 hafta
babu|8 hafta
impaladeniz|7 hafta
darkangellove58|7 hafta
CNNYSR|7 hafta
ozpar|5 hafta

[/table]

agustos 22de hastalncm canım liste yayınlıycaksan. bu arada karatas ne yaptı sultanmıydı ismi bugün hastalancktı galiba girdimi hiç

yok onun günü pazartesi daha var,sırada ben varım ama bu ay çalışmadık biz eşim yoktu burada canım..Formaliteden duruyor ismim anlayacağın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…