inşallah kızlar işin kötüsü ben hsg fln da çektirmedim nasıl oluyo o kızlar yaa ne zaman gitmem lazım bgn dönüyorum hastalığımın bittiği günmü gitmem lazımbilmiyorumkismile
inşallah kızlar işin kötüsü ben hsg fln da çektirmedim nasıl oluyo o kızlar yaa ne zaman gitmem lazım bgn dönüyorum hastalığımın bittiği günmü gitmem lazımbilmiyorumkismile
9.günü çektirmen lazım daha vakit var,yani 5 ağustosa denk geliyor canım..
hastalığın bittikten sonra 1 hafta içinde çekinmen gerekiyor canım döner dönmez doktoruna git ve gün al
o güne kadr beraberlik yok dimi canım ne olur ne olmaz yaa çok canım acırmı:bbo:
günmü veriyolar onu için özel hastane aynı gün yaparmı
bilmiyorum vallaa kızlar yaa bende iltihap vardı ama muayeneden sonra fitillerle azalmıştı bu ay çok ümitliydim sogan kürleri yakılar fln gündüzleri çalışmalarbenneyaptımki ama olmadı birde yeniyizya akışına bırakmıştık ama kocişe söyledim ikimizde bi baktıralım die bakalım bişy olmasın dua edin benim için olurmu bugünlerde çok ihtiyacım var:Saruboceq:
tabi gerekli testleri yaptırın ki içiniz rahat etsin canım,içini ferah tut,elbet bir zamanı var ve olacak..
Hep dua ediyoruz zaten canım,kandilde de hep birlikte dua ettik isim isim merak etme sen..sende dua et inançlı ol umutlu ol..herşey güzel olacak buna inan.
ay benimki biraz darmış normalden o yüzden korkuyorum:çok üzgünüm: 3ay oldu çok istekli olmadığım zamanlarda hala canım yanıyo biliyomusunuz çekckleri alet büyükse diye endişelerim var herkeslede paylasamıyosunki
eyvahedigeldismilesen korkma canım doktorun en doğru şekilde yapacaktır alet ince çubuk gibi bişey zaten genişletip onu içeri rahme gönderiyor
evet canım inancımızı kaybetmememiz lazım Rabbim ümitlerimizi yitirmemize müsade etmesin inşallah.. bi bakalım hastalığım bittikten sonra neler olacak iyiki varsınız canlarım yaa sizle konustum moral vuldum biraza.s
canım benim moralini yüksek tut hep ki herşey yolunda ilerlesin,sen mutsuz keyifsiz olursan yaşadıklarında öyle olur.Ben inanıyorum bizim topiğimizde hamile kalmayan kalmayacak 2010 yılı içinde..Sende inan ve kendini hep hamile hayal et,olacağına inan o mutluluğu hisset içinde.Zamanı gelince olacak..
Bu arada hsg den de hiç korkma,içine incecik birşey sokuyorlar hissetmiyorsun bile,hangi şehirde çektireceksin?
yerimsenibenah canım sagol yaa ne güzel konustun şu an sivastayım ama ıspartaya dönücem bgn. ordada iyi doktorlar var 1kez gittim ama doktorumdan memnun kaldım sayılır iyi ilgilendi ultrasonda hersey normal demişti ama birde hsg çektircm eşimde gidicek bu ben döndükten sonra inş.bi sorun yokturdur :Saruboceq:
yerimsenibenah canım sagol yaa ne güzel konustun şu an sivastayım ama ıspartaya dönücem bgn. ordada iyi doktorlar var 1kez gittim ama doktorumdan memnun kaldım sayılır iyi ilgilendi ultrasonda hersey normal demişti ama birde hsg çektircm eşimde gidicek bu ben döndükten sonra inş.bi sorun yokturdur :Saruboceq:
darkangellove58+, edammm+, CNNYSR
siz niye sustunuz hu huuu huuu kızlaaarr :teytey:
agustos 22de hastalncm canım liste yayınlıycaksan. bu arada karatas ne yaptı sultanmıydı ismi bugün hastalancktı galiba girdimi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?