Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende bir midem bulantısı öğürtü yemek kokusuna hassasiyet sormayın kzılar zayıfladım yemek yemiyorum regl bittikten sonra mı hamıle kaldın diyo burdakı tanıdıklarım olurmukı oyle ama hemen mide bulantısı yaparmı ya

ya tutarsa ??? :jeyyar:

değilmi ama bellimi olur,çıkmadık candan umut kesilmez.

allah allah neden acaba??hayırlısı olsun cnmm..umudunu yitirme bence 2 çalışma 2 çalışmadır alkisalkisalkis

yumurtlamamdan önceydi ama bencede belli olmaz bu işler.

inş hayatım bi gecede kalıyosun zaten inş o gece o gecedir. nasıl cümle bu ya kaydirigubbakcemile3 anladın sen

Anladım bebişim kaydirigubbakcemile3 hayırlısı bakalım..

günaydın buse ne yaptın...sen adet olmuşsun...benimde olmadı bu ay...hayırlısı diğer aylara diyelim artık

öyle valla yumurtlama günü harici hamile kalan insan çokk..benim ablamın arkadaşı adeti bittiği günlerde hamile kalmış şimdi 2 yaşında kızı var nisa adındaa..

Allah bağışlasın,
Herkesin yumurtlama zamanı farklı işte canım,benimde arkadaşım hastalığının bittiği gün 1 kere korunmadan beraber oldu nasılsa olmaz diye hamile kaldı 1 ay sonra doğuracak inşallah.onun yumurtlama günü 7 ve 8.günlermiş meğer yaa.

işte o yüzden ya tutmuşsaaa :sm_cool:

:uhm: acaba neden herşey olabilir ama mevsimsel de olabilir canımm

yüce mevlam ol derse valla hiç alakasız günde bile tutar olur canım hayırlısı artık

mrb. kızlar nasılsınız k.bakmayın uzun süre giremedim eşim memlekete getirdi beni sürpriz yaptı ani oldu. dün hastalanmadım bugünde olmayınca kızlar merak etmiştir haber vereyim dedim son kez lavaboya gittim bi korkuyla ve korktuğum başıma geldi.. çok kötüyüm çokkk..:1no2:

hastalandın mı canımm??

kız hemşo sivasamı geldin sen?
canım herşeyin hayırlısı birdahaki sefere tutar inşallah

bizde seni konuştuk canım yaa merak ettik seni çok,üzülme canım hayırlısı böyleymiş demekki..

inşallah kızlar işin kötüsü ben hsg fln da çektirmedim nasıl oluyo o kızlar yaa ne zaman gitmem lazım bgn dönüyorum hastalığımın bittiği günmü gitmem lazımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…