bencede... yeterki Rabbim OL desin:Saruboceq:
ya tutarsa ??? :jeyyar:
allah allah neden acaba??hayırlısı olsun cnmm..umudunu yitirme bence 2 çalışma 2 çalışmadır alkisalkisalkis
inş hayatım bi gecede kalıyosun zaten inş o gece o gecedir. nasıl cümle bu ya kaydirigubbakcemile3 anladın sen
günaydın buse ne yaptın...sen adet olmuşsun...benimde olmadı bu ay...hayırlısı diğer aylara diyelim artıkbende bir midem bulantısı öğürtü yemek kokusuna hassasiyet sormayın kzılar zayıfladım yemek yemiyorum regl bittikten sonra mı hamıle kaldın diyo burdakı tanıdıklarım olurmukı oyle ama hemen mide bulantısı yaparmı ya
öyle valla yumurtlama günü harici hamile kalan insan çokk..benim ablamın arkadaşı adeti bittiği günlerde hamile kalmış şimdi 2 yaşında kızı var nisa adındaa..
Allah bağışlasın,
Herkesin yumurtlama zamanı farklı işte canım,benimde arkadaşım hastalığının bittiği gün 1 kere korunmadan beraber oldu nasılsa olmaz diye hamile kaldı 1 ay sonra doğuracak inşallah.onun yumurtlama günü 7 ve 8.günlermiş meğer yaa.
bende bir midem bulantısı öğürtü yemek kokusuna hassasiyet sormayın kzılar zayıfladım yemek yemiyorum regl bittikten sonra mı hamıle kaldın diyo burdakı tanıdıklarım olurmukı oyle ama hemen mide bulantısı yaparmı ya
bende bir midem bulantısı öğürtü yemek kokusuna hassasiyet sormayın kzılar zayıfladım yemek yemiyorum regl bittikten sonra mı hamıle kaldın diyo burdakı tanıdıklarım olurmukı oyle ama hemen mide bulantısı yaparmı ya
işte o yüzden ya tutmuşsaaa :sm_cool:
ama benim yumurtlama günüm 11 ve 12.günler bebişiiimmmmm
günaydın buse ne yaptın...sen adet olmuşsun...benimde olmadı bu ay...hayırlısı diğer aylara diyelim artık
ya erken yumurtlamışsan olamaz mı??
bak nette okudum her ay aynı günlerde yumurtlamıyormuşuzz..
artık bekleyip göreceğiz edacım hayırlısı olur inşallah..
kaydirigubbakcemile5
mrb. kızlar nasılsınız k.bakmayın uzun süre giremedim eşim memlekete getirdi beni sürpriz yaptı ani oldu. dün hastalanmadım bugünde olmayınca kızlar merak etmiştir haber vereyim dedim son kez lavaboya gittim bi korkuyla ve korktuğum başıma geldi.. çok kötüyüm çokkk..:1no2:
hastalandın mı canımm??
evet 1 gün gecikmelibenneyaptımki
mrb. kızlar nasılsınız k.bakmayın uzun süre giremedim eşim memlekete getirdi beni sürpriz yaptı ani oldu. dün hastalanmadım bugünde olmayınca kızlar merak etmiştir haber vereyim dedim son kez lavaboya gittim bi korkuyla ve korktuğum başıma geldi.. çok kötüyüm çokkk..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?