Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

mrb .hast. geliyorum yine yapamadım.7:30 la 10:30 arası kan alınıyomuş
yarın sabah gelin dediler bende dünkü olayı da şimdiki olayıda anlatıp kızdım sinirden çatlıyom şimdi..:umursamaz:

yok onun günü pazartesi daha var,sırada ben varım ama bu ay çalışmadık biz eşim yoktu burada canım..Formaliteden duruyor ismim anlayacağın kaydirigubbakcemile3

2gün çalıştgnı yazmıştın inşallah tutmustur o zman hayırlısı hadi bakalım 2gün var belirtileri varmı

yarın sabah gelin dediler bende dünkü olayı da şimdiki olayıda anlatıp kızdım sinirden çatlıyom şimdi..:umursamaz:

canım benim olmadı inş. seninki tutmustur bugün oldu yıkıntı:1no2: ama burası sayesinde iyiyim biraz iyiki var burasıızemuszemus

bu arada dün işten çıkınca 6:30 eve vardım ve hemen yattım. sabah kalktım ve geldim resmen 12 saat uyudum yani....

kötükedihüso gerzekler yaaaa yuh yani,taksit taksitmi söylüyorlar

2gün çalıştgnı yazmıştın inşallah tutmustur o zman hayırlısı hadi bakalım 2gün var belirtileri varmı

yok canım,evet hayırlısı
Bu sabah karnım ağrıdı çok zaten..geliyor belli..

bu arada dün işten çıkınca 6:30 eve vardım ve hemen yattım. sabah kalktım ve geldim resmen 12 saat uyudum yani....

oh yarasın uyusunda büyüsün..

yok canım,evet hayırlısı
Bu sabah karnım ağrıdı çok zaten..geliyor belli..

oh yarasın uyusunda büyüsün..

hemen kötü düşünme belirtileri olsa bile omile olabiliyomussun.. yaa hani bal tarçın çörek otu fln yazmışlardıya bi ara o neye iyi geliyo akıntıyamı. geçmişe baktım keçi boynuzu kürü ne için gerçi baktırmadık daha ama merak ettim

arkadaşlar benim bilgisayar servise götürüyo eşim ne zaman yapılır gelir bilmiyom beni unutmayın emi :)

keçiboynuzı sperm sayısı ve hareketliliğini arttırıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…