Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
bu yazıyı çok beğeniyorum sakinleşmem için demekki bu yazıyı okumam gerekiyomuş kaydirigubbakcemile5
bende iyiyim canım hihoyyyt
handancım resim koyamazsın dimi sevgi ablada koysa bilmiyorumkismile merak ediyorum sizi :kedi:
istiyorsan 2dk koyarım canım resmimi
Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
bu yazıyı çok beğeniyorum sakinleşmem için demekki bu yazıyı okumam gerekiyomuş kaydirigubbakcemile5
bende bayılıyorum kubicim hergün bu yazıyı yayınlar mısın bizim için..
koyarımda bu bilgisayarda benim hiç resmim yok sanırım bi bakim
:sm_cool: isterim cnm ablam alkisalkisalkis
gördünmü kız beni?
gördünmü kız beni?
biraz küçük ama gördük sayılır canımm,esmer bombaa
saçları yanii demek istedimmm
başka yoktu bu bilgisayarda o yüzden canım ayrıca teşekkür ederimbiraz küçük ama gördük sayılır canımm,esmer bombaa
teşekkür ederim canım amin inşallahayyyy bir içim susun valla çok güzelsin allah sahibine bağışlasın
AMİN
bence beyaz tenli görünüyo burdan :roflol:
kız görmedenmi gidiyosun benii
merhaba herkese. kim kimi görmüş anlamadım yavkaydirigubbakcemile3 misafirler bu akşam 20:00 de gidiyor. ama cuma akşamı da biz gidicez düğün var. 2 gün sonra dönünce bir daha ayrılık yok inşallah bizlereopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?