Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

keçiboynuzı sperm sayısı ve hareketliliğini arttırıyor canım.

hımm erkek içicek yanii bilmiyorum bizimki ne durumda kociş bi baktırsında gerek kalmaz inşallah:1rolleyes: sizde öyle bişimi var birde preseed gördüm onu araştırdınızmı aldınmı sen tatlım

hımm erkek içicek yanii bilmiyorum bizimki ne durumda kociş bi baktırsında gerek kalmaz inşallah:1rolleyes: sizde öyle bişimi var birde preseed gördüm onu araştırdınızmı aldınmı sen tatlım

inşallah canım.sadece hareketliliği sperm sayısı azdı canım onun için yaptık biz düzeldi çok şükür,birde sigarayı bıraktı onun da etkisi var tabii.
pre-seed almadım ama alıcam canım deneyeceğim onuda bu ay.yumurtlama günlerinde kullanıyorsun,spermlerin daha rahat ve ölmeden hareket etmesini sağlıyormuş,kullanıp hamile kalan çok var..

bal tarçın çörek otuda yumurtaları büyütüp çatlatıyor

onudamı yapsam acep? kafamçokkarıştı

kızlar ben çıkıyorum şimdi yolculuk var bgn. evimi çok ösledimm..yerimseniben tabi kocişimi daha çokopuyorumnanaktan tekrar görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum hoşçakalınhihoyyyt

kızlar ben çıkıyorum şimdi yolculuk var bgn. evimi çok ösledimm..yerimseniben tabi kocişimi daha çokopuyorumnanaktan tekrar görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum hoşçakalınhihoyyyt

iyi yolculuklar canım,evine dönünce görüşürüz.. kendine iyi bak,öptüm a.s.

hemşo memleketime geliyorsunda haber bile etmiyosun neyse iyi yolculuklar

ben geldimmm herkeze tunaydınnnn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…