Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yani olmayı hiç düşünmüyorum ama bu ay regl olursam bal, tarçın, çörekotu karışımını ben de deneyeceğim bakalım.
tabii herşeyden önce doktorumu değiştirmek ve hsg çektirmek istiyorum :)

acıktın galiba canım

galibaaaa

evet canım çektirde için rahat etsin..Ah bu doktorlar,nereden bulacağız şöyle adam gibi işinin ehli birini dürüst güvenilir

teşekkür ederim, nasılsın? bebiş de iyi mi

selam canım hoşgeldin sanada iyi günler

tünaydııın, hoşgeldin kubicim.

ben geldimmm herkeze tunaydınnnn kaydirigubbakcemile3

iyiym handancım, sen nasılsın? a.s.

hoşgeldin kuzucum nasılsın? a.s.

:1hug:

iyi yolculuklar, iyi bak kendine.

kızlar ben çıkıyorum şimdi yolculuk var bgn. evimi çok ösledimm..yerimseniben tabi kocişimi daha çokopuyorumnanaktan tekrar görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum hoşçakalınhihoyyyt

makça sen daha 3 aylık evli değilmisin ne bu acele lmaz:

[QUOTE=

tünaydııın, hoşgeldin kubicim

nasılsın cnm opuyorumnanaktan

valla doğru söylüyorsun çok. hele ben benimkini hiç anlamıyorum, hem yurtdışında yaşıyorum, ancak 5 ya da 6 ayda bir gelebiliyorum kontrole, hem 33 yaşındayım hem de başımdan bir dış gebelik geçti.
çek bi hsg ikimizin de içi rahat etsin ama di mi?

hayır çok kaybedecek vaktim yok diye her defasında da söylüyorum ama kimbilir kime söylüyorum

evet canım çektirde için rahat etsin..Ah bu doktorlar,nereden bulacağız şöyle adam gibi işinin ehli birini dürüst güvenilir

kızlar ben erken adet olcam heralde bi kalktı belim ağrıyo nasıl uyandım varyaa mafoldumben saat 10 na geliyodu ama erken kalkıyorum ben eşimle kahvaltı yapıyorum yatıorum yine

kaydirigubbakcemile3
bende sabah okuyacağım sanmıştım ama siz akşam pek konuşmamışsınız benden sonra..

ben daha dayanamadım gece 3 de yattım cnm sabah 6 da kalktım sonra 7 de bi daha yattım 10 da kalktım :roflol: ne kadar becerikliyim yavvvvv sempatiksalakcinni

hayırlısı artık canım

tabiki hayırlısı olsun amin adet olucağıma üzülmüyorum artık cnm biraz belim çok ağrıdı ona üzüldüm rabbim ol derse olur hayırlısını rabbim bilir ben kendimi rabbime bırakdım üzülmüyorum artık zamanı rabbim bilir kaydirigubbakcemile5

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

bu yazıyı çok beğeniyorum sakinleşmem için demekki bu yazıyı okumam gerekiyomuş kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…