Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kadınla erkek bebek yapmak için beraber olduklarında erkekten önce kadının rahatlamasının hamilikle ilgili olumsuz bi etkisi olar mı:kedi: ahanda yasdımmm:roflol:

hayır canım olumsuz etkisi yok hatta kadın daha önce rahatlarsa spermlerin gidişini kolaylaştırıyor kaslar gevşediği için:kedi:

kadınla erkek bebek yapmak için beraber olduklarında erkekten önce kadının rahatlamasının hamilikle ilgili olumsuz bi etkisi olar mı:kedi: ahanda yasdımmm:roflol:

sanırım daha ii miş dedi ya hperi hormanlar çalıştığı anlamına gelirmiş hatta bende yazdım oh maşallahım var bende ii çalışıyo hormanlar o zaman kaydirigubbakcemile3:kedi:

sanırım daha ii miş dedi ya hperi hormanlar çalıştığı anlamına gelirmiş hatta bende yazdım oh maşallahım var bende ii çalışıyo hormanlar o zaman kaydirigubbakcemile3:kedi:
efet dün yazılanları hatırlıyorum da o zaman çok kalabalık değildik heralde ondan sultan tekrar sor dedi bende ondan sordum. mantıken düşününce de öylesi daha mantıklı bencede bayanın da rahatlaması yani.

rahatlayın gitsin anacım salıverin :dance:

bide benim dünden beri ateşim çıkınca canım nasıl tatlı çekiyo dünden beri fındık kremalı eti hoşbeş yemekten bi hoş oldum. şimdi gene gidip aldım. ölcem sanki yemezsem. hormonlarım bozulmuş benümkaydirigubbakcemile3

kaç gün geçti adetin en son ne zamandı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…