kadınla erkek bebek yapmak için beraber olduklarında erkekten önce kadının rahatlamasının hamilikle ilgili olumsuz bi etkisi olar mı:kedi: ahanda yasdımmm:roflol:
hayır spermin kolay kanala ulaşmasında faydası var diye biliyorum benkadınla erkek bebek yapmak için beraber olduklarında erkekten önce kadının rahatlamasının hamilikle ilgili olumsuz bi etkisi olar mı:kedi: ahanda yasdımmm:roflol:
kadınla erkek bebek yapmak için beraber olduklarında erkekten önce kadının rahatlamasının hamilikle ilgili olumsuz bi etkisi olar mı:kedi: ahanda yasdımmm:roflol:
efet dün yazılanları hatırlıyorum da o zaman çok kalabalık değildik heralde ondan sultan tekrar sor dedi bende ondan sordum. mantıken düşününce de öylesi daha mantıklı bencede bayanın da rahatlaması yani.sanırım daha ii miş dedi ya hperi hormanlar çalıştığı anlamına gelirmiş hatta bende yazdım oh maşallahım var bende ii çalışıyo hormanlar o zaman kaydirigubbakcemile3:kedi:
efet dün yazılanları hatırlıyorum da o zaman çok kalabalık değildik heralde ondan sultan tekrar sor dedi bende ondan sordum. mantıken düşününce de öylesi daha mantıklı bencede bayanın da rahatlaması yani.
rahatlayın gitsin anacım salıverin :dance:
bide benim dünden beri ateşim çıkınca canım nasıl tatlı çekiyo dünden beri fındık kremalı eti hoşbeş yemekten bi hoş oldum. şimdi gene gidip aldım. ölcem sanki yemezsem. Hormonlarım bozulmuş benümkaydirigubbakcemile3
kıs yeni daha. 3 ünde başladı 8 i gecesi bitti.kaç gün geçti adetin en son ne zamandı senin
kıs yeni daha. 3 ünde başladı 8 i gecesi bitti.
ay inşallah öledir de bugünlerde bişiler olur bende de.acaba diyorum yumurtlama mı oluyo sendeee
ay inşallah öledir de bugünlerde bişiler olur bende de.
arkadaşlar bende çıkıyım pazara gideyim yavaş yavaş...görüşürüz sonra:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?