benim iki gündür ateşim çıkıyo vücudum halsizleşiyo bacaklarım sızlıyo grip mi olacam ney:sinifsinif:
yok hiç ölçmedim. ama nolur nolmaz diye sürekli çalışma halindeyiz:dance:acaba yumurtalama mı olcak ateş yükseliyor ya o zaman ateş ölçüyomusun?
yok hiç ölçmedim. ama nolur nolmaz diye sürekli çalışma halindeyiz:dance:
tabı canım çalışmalar tam gaz devam 2 günde bir yapıyoruz biz bazen 1 günde 1 delikafadulden
tabı canım çalışmalar tam gaz devam 2 günde bir yapıyoruz biz bazen 1 günde 1 delikafadulden
valla her yerde gün aşırı deneyin deyince biz hiç art arda denemedik şimdiye kadar. bu ay olnazsa önümüzdeki ay onu da denerikkaydirigubbakcemile3tabı canım çalışmalar tam gaz devam 2 günde bir yapıyoruz biz bazen 1 günde 1 delikafadulden
hankını gıııızzzz kadının rahatlaması olayını mı:roflol:deniiz ustadlar burdayken dünkü sorunu bidaha sorsana:roflol:
valla her yerde gün aşırı deneyin deyince biz hiç art arda denemedik şimdiye kadar. bu ay olnazsa önümüzdeki ay onu da denerikkaydirigubbakcemile3
hankını gıııızzzz kadının rahatlaması olayını mı:roflol:
ay ben dün kırk takla attım onu sorana kadarevet evet aklinialirimsmile bulamadım tekrar yazcakdım
şşşşşttt ne oldu kızlar sustunuz
bugün bütün kızlar yoğun galiba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?