Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aminnn. ben normalde doğumdan korkuyodum. burada öyle şeyler yaşamış arkadaşlar var ki, onlar anlattıkça doğum bana daha kolay gözükmeye başladı inan.

inan ben de çok korkuyorum tarifi yok yani ama insanlar öyle şeyler yaşıyor ki ALLAH ın verdiği güçle öyle ya da böyle dogurucaz diyorum ve kendimi böyle avutuyorummm...ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin denizcimm...

inan ben de çok korkuyorum tarifi yok yani ama insanlar öyle şeyler yaşıyor ki ALLAH ın verdiği güçle öyle ya da böyle dogurucaz diyorum ve kendimi böyle avutuyorummm...ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin denizcimm...
amin inşallah. böyle durumlarda eşim hep der ki, sakınılan göze çöp batar, sen rahat ol, allah ne yazdıysa o olacak, en küçük bişeyden bu çocuk tehlikeye girecek olsa tarlada çalışan köyde yaşayan kadınların hiçbirinin çocuğu olmazdı der.

edammm nbr canım buraya transfer olmussun heralde .nasılsın karats da buraya takılıyor heralde.arada dıger topıge de beklerız kızlar.muhabbet ederız.kendınıze ıyı bakın ıyı calısın:hulya:kaydirigubbakcemile2

amin inşallah. böyle durumlarda eşim hep der ki, sakınılan göze çöp batar, sen rahat ol, allah ne yazdıysa o olacak, en küçük bişeyden bu çocuk tehlikeye girecek olsa tarlada çalışan köyde yaşayan kadınların hiçbirinin çocuğu olmazdı der.

evet cnm önceden anneler tarlada kendi başlarına dogum yapıyorlarmıs hem de hiç birsey bilmedenn...aslında biz bildigimiz için korkuyoruzz arastırıp öğrenmesek bu kadar meraklı olmasak bilmeden gitsek bu kadar korkulu rüyamız olmaz cnmm...

edammm nbr canım buraya transfer olmussun heralde .nasılsın karats da buraya takılıyor heralde.arada dıger topıge de beklerız kızlar.muhabbet ederız.kendınıze ıyı bakın ıyı calısın:hulya:kaydirigubbakcemile2

elacım bu bizim yeni topicimiz bundan önce aynı arkadaslarla başka sitedeydikk..tabi ki senin tpicine de ugruyorumm sen de kendine cici bak tatlımm :) çalışmaya devammmmmmm :sm_cool:

QUOTE=karats;13757948]ben geldiiim:teytey:[/QUOTE]

hoşgeldin sultancımmm :)):teytey::teytey:

hoşgeldin sultancımmm :)):teytey::teytey:

sağol canım h.b..ama çook yoruldum 1 saattir yürüdüm duştan çıktım hemen açtım kızlar varmı diehihoyyyt[/QUOTE]

ooohhhh süper moral olmustur sana iyi yapmıssın tatlımm :):dance:

ooohhhh süper moral olmustur sana iyi yapmıssın tatlımm :):dance:[/QUOTE]

vallaa nerdeyse her gün o kadar yürüyom da bi değişiklik olmuyomafoldumben:dance:

ooohhhh süper moral olmustur sana iyi yapmıssın tatlımm :):dance:

vallaa nerdeyse her gün o kadar yürüyom da bi değişiklik olmuyomafoldumben:dance:[/QUOTE]

öyle deme bacımmmm pozitif düşün her zaman biz ne için burdayız sıkma kendin bak benimde senden bir farkım yokk..hem de ben dogudayım senin gibi çıkıp pazara gidemiyorum mesela...ne mutlu sana ki rahatsın en azındann...böyle pozitif düşün tatlımmm..

vallaa nerdeyse her gün o kadar yürüyom da bi değişiklik olmuyomafoldumben:dance:

öyle deme bacımmmm pozitif düşün her zaman biz ne için burdayız sıkma kendin bak benimde senden bir farkım yokk..hem de ben dogudayım senin gibi çıkıp pazara gidemiyorum mesela...ne mutlu sana ki rahatsın en azındann...böyle pozitif düşün tatlımmm..[/QUOTE]

oarası öyle canım sahilin dibinde oturuyom ayy sana da bu olmadı demiii.:kedi:..yürüşü lojmen içinde yapıyom canım dumduz yol çok iyi oluyo...

öyle deme bacımmmm pozitif düşün her zaman biz ne için burdayız sıkma kendin bak benimde senden bir farkım yokk..hem de ben dogudayım senin gibi çıkıp pazara gidemiyorum mesela...ne mutlu sana ki rahatsın en azındann...böyle pozitif düşün tatlımmm..

oarası öyle canım sahilin dibinde oturuyom ayy sana da bu olmadı demiii.:kedi:..yürüşü lojmen içinde yapıyom canım dumduz yol çok iyi oluyo...[/QUOTE]

oohh ne güzell canım yaa sahil falan burda nerdeeeeeeee...
arabayı alıyorum çıkıyorum ama gezecek yer yok siirti 15 dk da arabayla geziyorsun zaten ee biz her yere de giremiyoruz tanınıyoruz çünkü polis eşi olarakk..yani eve mahkum kalıyoruz anlayacagınnn..

edammm küstün mü banaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok cnm neden küseyimm komsum aradı çaya çağırıyor ona çıkıcam canım 2 komsumda uzman çavuş eşi..eşleri görevde şırnakta 3 müzde yanlızız oturuyoruz öyle cnmm..

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
_dreamlike_ | 22.06.2010|1.deneme
ozpar |20.06.2010|?
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
Porkadal |08.07.2010| ?1.deneme
zeynep4 |?| 2. tüp bebek denemesi

[/table]

Günü Geçenler

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme

[/table]

Yatmadan bi girip bakim neler oluyor dedim ehh neyseki kimsecikler yok,aklım kalmayacak burada.
Kızlar hepimiz için hayırlısını diliyerek dua ediyorum yine.Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq:
Hepinize tatlı tatlı rüyalar,e tabi bu gece çalışması olanlara onun öncesinde güç kuvvet diliyorum kaydirigubbakcemile3
Bu arada bugün tv'de bir haber vardı yuh dedim,yarın anlatacağım unutursam hatırlatın ohaoldumsmile

Back
X