Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın canlarımm
lekelnme olmuştu ya dün akşama doğru kesildi ama şimdi tekrar kahva kahve lekelenme başladı

ay sabah sabah bu ne yaaa kımse yokkk sıkıldım kafamçokkarıştı

günaydın canlarımm
lekelnme olmuştu ya dün akşama doğru kesildi ama şimdi tekrar kahva kahve lekelenme başladı

ay canımmm benım dedıgıme geleceksın ınşlhh yaaa..bebeiş belırtısı olcak bu lekelenme gor bakkk alalalalal oh oh ohhsositosositosositosositosositososito

Günaydınnn canlarımmm, oh neyseki iştimaya yetiştim ödüm koptu geç kalıcam diye eyvahedigeldismile

ay canımmm benım dedıgıme geleceksın ınşlhh yaaa..bebeiş belırtısı olcak bu lekelenme gor bakkk alalalalal oh oh ohhsositosositosositosositosositososito

sanmıyorum canım ya kaç gün sürcek lekeli lekeli belkide regl sökmeye çalışıyo gerçi benim böyle hiç olmadı kesilmedi leke gelirdi arkasından hemen bi giderdim wc ye regl olmuşum bu tuhaf az az kahve kahve ve dün gece kesildi yanı sabah gene var kasıklarımda hafif ağrı var gelcekse gelsin de önümüzdeki çalışmalara bakayım yahu kaydirigubbakcemile3

Günaydınnn canlarımmm, oh neyseki iştimaya yetiştim ödüm koptu geç kalıcam diye eyvahedigeldismile

hg canımmopuyorumnanaktan
bende gerı sayıma baslamıstım artıkkk:olmaz::olmaz: ıyıkı yetısdın

sanmıyorum canım ya kaç gün sürcek lekeli lekeli belkide regl sökmeye çalışıyo gerçi benim böyle hiç olmadı kesilmedi leke gelirdi arkasından hemen bi giderdim wc ye regl olmuşum bu tuhaf az az kahve kahve ve dün gece kesildi yanı sabah gene var kasıklarımda hafif ağrı var gelcekse gelsin de önümüzdeki çalışmalara bakayım yahu kaydirigubbakcemile3

hayırlısı tabıkı ama cevremde duydugum kadarıyla 2 .3 gun kahve rengı gıbı lekelenme olurmus ona dayanarak dedım sana canımm ama hala umutluyum sendennn hadı ınşlhh topiğimizin ılk bebişi gelsın sositosositosositososito

hayırlısı tabıkı ama cevremde duydugum kadarıyla 2 .3 gun kahve rengı gıbı lekelenme olurmus ona dayanarak dedım sana canımm ama hala umutluyum sendennn hadı ınşlhh topiğimizin ılk bebişi gelsın sositosositosositososito

inş cnmmm hayırlısı olmazsada regl olsamda geçse bu regl muhabbeti çalışma yapsam kaydirigubbakcemile3:kedi:

Dünkü haberi anlatıyorum,Hindistanda bir adam ve kadın 44 senedir evli ve 44 senedir çocukları olmuyor,şu an kadın 66 yaşında ve üçüz bebek doğurmuş nihayet.Tüp bebek deniyorlarmış.Yuh bu yaşta üstelik ama olmuş işte.Gerçi bebişlerin durumu ciddiymiş,çok zayıf doğmuşlar.Şimdi soruyorum siz olsanız o yaşta hala deniyor olurmuydunuz yahuu,66 yaşında anne olunurmu bebeklere yazık..Ama Allah'ın takdiri işte.Off karışık ve ilginç bir durum yanii :bbo:

Dünkü haberi anlatıyorum,Hindistanda bir adam ve kadın 44 senedir evli ve 44 senedir çocukları olmuyor,şu an kadın 66 yaşında ve üçüz bebek doğurmuş nihayet.Tüp bebek deniyorlarmış.Yuh bu yaşta üstelik ama olmuş işte.Gerçi bebişlerin durumu ciddiymiş,çok zayıf doğmuşlar.Şimdi soruyorum siz olsanız o yaşta hala deniyor olurmuydunuz yahuu,66 yaşında anne olunurmu bebeklere yazık..Ama Allah'ın takdiri işte.Off karışık ve ilginç bir durum yanii :bbo:

bılemıyorum 66 yasına kadar ben sabredemez sınırden stresten hastalanırdım kesın aman yınede buyuk konusmayım allah korusun allah herkese ıstedıgı an gencken versın herseyın bı zamanı var dımı?

inş cnmmm hayırlısı olmazsada regl olsamda geçse bu regl muhabbeti çalışma yapsam kaydirigubbakcemile3:kedi:

Hayırlısı olsun canım,tabiki gönlümüz bebiş olmasından yana..Bugünde bekle bence olmazsa yarın kan testi yaptırırsın..Ayyy hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun.

Bende dün ovulasyon testi yaptım negatif çıktı, o yüzden çalışma yapmadım. Benimki de kudurdu e bende kuduruyorum ama napim bu ay ki stratejim bu kaydirigubbakcemile3

bılemıyorum 66 yasına kadar ben sabredemez sınırden stresten hastalanırdım kesın aman yınede buyuk konusmayım allah korusun allah herkese ıstedıgı an gencken versın herseyın bı zamanı var dımı?

Evet canım bencede herşeyin bir zamanı var yani anneanne olacak yaşta anne olunur mu,ben bebekler için üzülürüm..Büyük bir egoistlik yani ille anne olucam diye o yaşta yapılır mı,ne olacak siz bikaç seneye kadar öbür tarafa gideceksiniz artık o yaştan sonra hayat pamuk ipliğine bağlı,kim bakacak ne olacak o bebekler daha küçücük olacak. :umursamaz:

o haberi dün bizde arkadaşlarla tartıştık ben kendi adıma kadının çok bencil olduğunu düşündüm yazık değilmi oçocuklara sağlığı yerinde bile olsa 20 30 yaşında bir kadının baktığı gibi bakabilirmi asla
yaşla alakalı değil bu ama biliyoruzki insanlar bin yaşına kdr yaşamıyolar zaten 66 yaşında maksimum 20 sene daha yaşar bu kadın e insanların 20 yaşından sonrada annelerine hitiyaçları var ..bilmiyorum ama o kadın çocuklarının anneleriyle geçirebileceği zamanı çalmış bence
o yaşa kdr olmamışsa vardır allaın bir bildiği..

evet bunu dun bende okudum sok oldum bebeklerı bır gorseydınız kuvezdeler 3 de yazık yaa ınşlh yasarlarr...buyuk demeyım ama o yasa kadar kafayı yerdım kesın..allahım kımseye yasatmasın zor bı durumm bebeıslerımızı gecıktırmeden rabbım kucagımıza nasıp etsın ınşlh:Saruboceq:

Back
X