Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

anladım cnm ben kan hormon ultroson smear testlerim temiz hepsi ama eşim gitmiyor benimde ağırdan alıyo vs. saçma geliyo uğraşmaktan sıkıldım onunla zaten bende niye çekitiriyim durduk yere şimdi rahim filmi topiğinin linkini atsana canım bulamadım ben

doktorun gerekli görürse çektirirsin canım,boşver.Ama hiç acımıyor için rahat etsin.Özel bir yerde çektirmen lazım tabi..
amaa senin şu eşini bişiler bulup ikna etmemiz lazım

doktorun gerekli görürse çektirirsin canım,boşver.Ama hiç acımıyor için rahat etsin.Özel bir yerde çektirmen lazım tabi..
amaa senin şu eşini bişiler bulup ikna etmemiz lazım

valla aslında gitse çok ii olcak ama nerde inat kızzz kaydirigubbakcemile3

slm kızlar hayırlı ramazanlar olsun inş. cümlemizeeee :Saruboceq: hayırlı bebişler gelsin topiğimize sempatiksalakcinni allahım hepinizin gönlüne göre versin

uyurken eter koklatıp bayıltalım hastaneye götürelim bütün tahlillerini yaptıralım sonra getirip tekrar yatağına yatıralım hiç bişey olmamış gibi
nasıl fikir ama :jeyyar: :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: ay alemsin sevgi ii de şeyini nasıl yapcazzzzz:roflol::roflol::roflol:
evde yapsa götürsem :roflol:

ben daha adet olmadım ama olurum okadar halı kaldırdım ki yerinden kalkmadı yıkıyınca öldüm dirildim :roflol: bide bi kova çamaşır suyunu harcadım sonra zehirlendim buarada yoğurt yedim düzeldi ama eşime yine çamaşır suyu aldırdım benneyaptımki bu günde temizlik var şutarafagitti

selam kızlar..hepinizin ramazan ayı mübarek olsun..hepimizin hayırlı bebişleri olsun bu mübarek ayda..:Saruboceq:

kız neden yordun bünyeni o kadar genç olasın işte birde zehirlenmiş hala çamaşır suyu kullanıyor dikkat et canım kendine o kadarda zorlama

selam kızlar..hepinizin ramazan ayı mübarek olsun..hepimizin hayırlı bebişleri olsun bu mübarek ayda..:Saruboceq:

a . s cnm hoşgeldinn duaların iş. kabul olur nasılsın ben şuan paydos yapdım dinleniyorum ama acıktım :roflol:

gelir cnm yoldadır :roflol: :roflol: gelsin bakalım offf yaaaaa hakkımızda hayırlısı olur inş. sen de oruçlumusun cnm

canım normalde doktorum oruç tutma dedide bende 3 tane tutmaya karar verdim ilk orucu 15.orucu birde son orucu o yüzden şimdi oruçluyum allah kabul ederse

sanada hayırlı ramazanlar canım
nasıl olcak kız düşünüyorumda bayılmış adam dan :roflol::roflol:
ya şaka bi yana mesela evde yapsa kutuya koysam hemen götürsem olmazmııı

bilmiyorumki kız olur belki yoksa taze tazemi istiyorlar sıcağı sıcağına :roflol: :roflol: :roflol:

canım normalde doktorum oruç tutma dedide bende 3 tane tutmaya karar verdim ilk orucu 15.orucu birde son orucu o yüzden şimdi oruçluyum allah kabul ederse

allah kabul etsin ablacım burdaki doktorlar 3. aya kadar tutulmasına bişey demiyolar bebiş 3. ayında kordana yani beslenmeye başlıyo hayırlısı olsun hakkında Şeniz

nasıl olcak kız düşünüyorumda bayılmış adam dan :roflol::roflol:
ya şaka bi yana mesela evde yapsa kutuya koysam hemen götürsem olmazmııı

tövbe tövbe :roflol: :roflol: cnm önce randevu alcan sana kutu veriyo ama doktor eşini görmesi lazım nasıl tahlil kağıdı çıkarsın sana evde de yapabiliyo ama eşin alabilir ancak hakkında hayırlısı olsun cnm mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…