aminnn. ben normalde doğumdan korkuyodum. burada öyle şeyler yaşamış arkadaşlar var ki, onlar anlattıkça doğum bana daha kolay gözükmeye başladı inan.
amin inşallah. böyle durumlarda eşim hep der ki, sakınılan göze çöp batar, sen rahat ol, allah ne yazdıysa o olacak, en küçük bişeyden bu çocuk tehlikeye girecek olsa tarlada çalışan köyde yaşayan kadınların hiçbirinin çocuğu olmazdı der.inan ben de çok korkuyorum tarifi yok yani ama insanlar öyle şeyler yaşıyor ki ALLAH ın verdiği güçle öyle ya da böyle dogurucaz diyorum ve kendimi böyle avutuyorummm...ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin denizcimm...
amin inşallah. böyle durumlarda eşim hep der ki, sakınılan göze çöp batar, sen rahat ol, allah ne yazdıysa o olacak, en küçük bişeyden bu çocuk tehlikeye girecek olsa tarlada çalışan köyde yaşayan kadınların hiçbirinin çocuğu olmazdı der.
edammm nbr canım buraya transfer olmussun heralde .nasılsın karats da buraya takılıyor heralde.arada dıger topıge de beklerız kızlar.muhabbet ederız.kendınıze ıyı bakın ıyı calısın:hulya:kaydirigubbakcemile2
QUOTE=karats;13757948]ben geldiiim:teytey:
hoşgeldin sultancımmm :)):teytey::teytey:
ooohhhh süper moral olmustur sana iyi yapmıssın tatlımm :):dance:
vallaa nerdeyse her gün o kadar yürüyom da bi değişiklik olmuyomafoldumben:dance:
öyle deme bacımmmm pozitif düşün her zaman biz ne için burdayız sıkma kendin bak benimde senden bir farkım yokk..hem de ben dogudayım senin gibi çıkıp pazara gidemiyorum mesela...ne mutlu sana ki rahatsın en azındann...böyle pozitif düşün tatlımmm..
edammm küstün mü banaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?