Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

nimet gittinmi bebişim azönce sevgide vardı geçmişe bakym dedim oda gitmiş 2dk.da:sinifsinif:

iyiyim saol canım sen nasılsın

selam canım biz iyiyiz sen nasılsın

benim net gittide ama şimdi geldi bende buraya geldim canım

hoşgeldin hayatım nasılsınız:ecrin_bebek: :CüvCüv: dün hastalanmışsın niye tutuyonkaydirigubbakcemile
neyse canım Allah kabul etsin inş. ilk 2 gün benimde öyle olurdu ama bu saate kadr yatıyorumya belki ondan rahatszlnmadım şükür:dance: :dance:

bugün iyiyim canım saol evet dün kötü etti beni ama tuttum yinede orucumu allah kabul ederse başında sonunda tutuyum dedim o yüzden canım şuan oruç değilim mesela

bugün iyiyim canım saol evet dün kötü etti beni ama tuttum yinede orucumu allah kabul ederse başında sonunda tutuyum dedim o yüzden canım şuan oruç değilim mesela

evet canım insan ilk gün son gün tutmak istiyo bugün iyi olduğuna sevindim canım
bende namaz kılıcam şimdi ezan okundu dua okuycm birde yağmurda yağmaz artk camların birini silym diyorum evde o kadr çok pencere varki:sinifsinif:
yavaştan yavaştan yaparım yine gelirim canım k.i.bopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam canım kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…