Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

öpüyorum hperi bende. iyi tatiller. sen bizim için değerlisin. bye bye.opuyorumnanaktan

ben bilmiyorumkismile mafoldumben mafoldumben mafoldumben :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama klava: klava: klava:

mafoldumben mafoldumben cnm benim yarın görüşürüz listeyi yolasan süper olur opuyorumnanaktan

günü geçenlerdeyaaa sürekli görücek listeyii:jeyyar: :jeyyar:
ay canım inş. bebiş vardır yaaa sen geçmiyo dedinya ondan ben vardır diye düşünüyorum belin fln ağrıyomu

kızlar ben çıkıyom yemeklere başlamam lazım daha pazara çıkıcaz kocişle
hepinizi çok öptüm güzel hatunlarrrrrraklinialirimsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günü geçenlerdeyaaa sürekli görücek listeyii:jeyyar: :jeyyar:
ay canım inş. bebiş vardır yaaa sen geçmiyo dedinya ondan ben vardır diye düşünüyorum belin fln ağrıyomu

ağrımazmı cnm çok ağrıyo gerçekten yatamıyorum bile ama yaptığım işlere yoruyorum opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyom yemeklere başlamam lazım daha pazara çıkıcaz kocişle
hepinizi çok öptüm güzel hatunlarrrrrraklinialirimsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kolay gelsin cnm bizz o işi dün hallettik sebze işini meyva işini rahatım ohhhhhhh :içelim: :içelim: ayy oruçtuk dimi içelim dedim sositososito sositososito

ağrımazmı cnm çok ağrıyo gerçekten yatamıyorum bile ama yaptığım işlere yoruyorum opuyorumnanaktan

eğer batıyo gibiyse hamiş olabilirsin öyle duydum
birde kasıklardaki ağrı bacaklarına vurursa senin lekede geldiya ondan ben büyük ihtimal var die düşünüyorum canım

bence koyma kubi sonradan dalga geçiyo fotolarlaa gördük senide şöylede böylede
kubiiiiilmaz: yeri gelmişken söylym dedim hadi hoşçakalınbayanssulusmile bayanssulusmile

kız ne zaman dalga geçtim kuru iftiraaa ayyyyyyyyyy mafoldumben

kız ne zaman dalga geçtim kuru iftiraaa ayyyyyyyyyy mafoldumben

benimle canım hatırlaaaa sana cimcime dediğimde senide gördük küçücük fln yaptın
ama umursamadım cimcime kötü bişi değilki kardeşimide hep öyle severim ben ve kardeşim yaşındasın gerçekten o yüzden öyle söylemştm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…