sananeeeeeee saneneeeeeeee ben istedim resim koymasını sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
benimle canım hatırlaaaa sana cimcime dediğimde senide gördük küçücük fln yaptın
ama umursamadım cimcime kötü bişi değilki kardeşimide hep öyle severim ben ve kardeşim yaşındasın gerçekten o yüzden öyle söylemştm:1hug:
gerçekten cnm çok güzelsin allah sahibine bağışlasın bir yastıkta kocatsın bebişinle bir ömür boyu mutlu ol opuyorumnanaktan
yanına gelirsem seninkaydirigubbakcemile
sananeeeeeeeeeee sana yorum yapmadımkiiiilülülülülülü
alam yaaa benide kendine uydurdu bu deli kızkaydirigubbakcemile3
amin canım sende kocişin ve bebişlerinle bi ömür yaşa inşallah :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ız benim neyim eksik sizden benzesen biyerin mi eksilcek naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
şımarıksınya ondan dedim deli kızzzzzzzzzzzyerimseniben
ay inş. cnm ağzından bal damlıyo inş. duanı esirgeme bizden tatlım ben hep dua ediyorum ezan okunurken hamile kardeşlerime hayırlı bebişler ver rabbim elleri ayakları düzgün olsun diye dua ediyorum cnm opuyorumnanaktan
denizcim hadi foto koyda çıkıcammm
göriyim senide
Allah razı olsun canım, bende hep diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı boshayallersmile :Saruboceq:
neyse kızlar bu kez çıktım ben seviyorum sizi hadi hoşçakalııınnopuyorumnanaktan
ay müşteri geldi. canan ben görmedim tekrar koy yaaaa.
bu benim siz bakın. ben eve gidiyom kızlar. yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?