ya ben yemek yapmaya gidicem adam daha yok ortalıkta. bu huyuna sinir oluyorum. beni dükkana dikip sürekli dışarılarda iş peşinde veya halledilecek işler peşinde koşturuyo. ona okey ama akşam yemeğini de eve geldiğinde hazır istiyo ve doğru düzgün yemek istiyo. 2 günde bir kavga ediyoruz bu yüzden. benden doğru düzgün yemek bekliyosa bana yemek yapacak vakti vermek zorunda haksız mıyım?
ya ben yemek yapmaya gidicem adam daha yok ortalıkta. bu huyuna sinir oluyorum. beni dükkana dikip sürekli dışarılarda iş peşinde veya halledilecek işler peşinde koşturuyo. ona okey ama akşam yemeğini de eve geldiğinde hazır istiyo ve doğru düzgün yemek istiyo. 2 günde bir kavga ediyoruz bu yüzden. benden doğru düzgün yemek bekliyosa bana yemek yapacak vakti vermek zorunda haksız mıyım?
amaaan yeter işte nolcakkkk boşveeer.....olacaksan erken ol boşver hemen başlarsınız calısmalaraaahihoyyyt
seni cadı kaydirigubbakcemile3
ohhh yırttım neyseki alkisalkisalkis
şekerler ben cıkıyorum yavas yavass...ohhhhhhhh haftasonuuuuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemus öpüyorum hepinizi iyi akşamlar iyi haftasonlarıııııopuyorumnanaktan
şekerler ben cıkıyorum yavas yavass...ohhhhhhhh haftasonuuuuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemus öpüyorum hepinizi iyi akşamlar iyi haftasonlarıııııopuyorumnanaktan
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
evet yırttın amaaaaann çokmu cadı oldum ne
ne zman çıkıcan tatlım geç olmuyomu
evet aynen dün bende yaptım knorr hazır çorba nasıl dedim güzel dedi hazır mı dedi evet dedim. bunları yapmak çok zaman alıcı benimde zamanım olmadığına göre yapmam imkansız dedim.
evet hayatım çıkıcam şimdi,babu çıkıyorum diyince farkettim saati bendee..
patronda çıktı,6 yı beklememe gerek yok.
Hadi çıkıyorum o zaman,öpüyorum sizi çokk
haftasonu fırsat bulursam girerim
İyi haftasonları şekerler
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amaa amaaaa ben cok korkuyorum hayatımın geri kalanını şişko gecirmek istemiyorum...napsam ki...yaaa aksamları sürekli annem kayınvalidem derken yiyorum bol boll...offff kızlar kızın bana iki günde geldi iştahım durmam lazımmm....sositososito
evet aynen dün bende yaptım knorr hazır çorba nasıl dedim güzel dedi hazır mı dedi evet dedim. bunları yapmak çok zaman alıcı benimde zamanım olmadığına göre yapmam imkansız dedim.
benimki halen yok, aç yaşıyorum aç...
bende çok aldım değişik değişik hazır çorba ama gerçekten güzel oluyo tadıı ben ilkden katıyağ koyuyorum çok az sonra çorbayı az bişey kavuruyorum süper leziz oluyo tadı farklı oluyo opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
impaladeniz+, KUBI+, makca+
sizi seviyorum kızlarr çıktım ben bye byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?