ancak yarın verebilirim 3 te çıkıcam bidaha işyerine gelmiycem canım ama benim için dua edin :Saruboceq:
Hakkında hayırlısını nasip etsin sana Rabbim inşallah canım :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ancak yarın verebilirim 3 te çıkıcam bidaha işyerine gelmiycem canım ama benim için dua edin :Saruboceq:
ınsallahhhhhhhhh hamılesındırrrrr ınsallah cok sevınırsın canımmmm:Saruboceq:
kız bu belirtilerin hepsi varmı sende..günün yaklaştıkça bende heyecan yapıyorum valla inşallah bebiş gelecek
Git tabi yaaa baksın,ama şimdi güvenemedim de ben bu doktora. Yalan yanlış bilgi vermesin.Başka bir doktora mı gitsen acep?
bulantımla kokuya egılımım yok suan ama kasık agrımm adet olcam gıbıı sancım var 3 gundur ha gelldı ha gelecek dıye beklıyom valla hıc boyle olmazdım kızzz..iğnedenmı acaba kıı goguslerımede dokunamıyommmınşlh vardır yaaaa
Dünkü haberi anlatıyorum,Hindistanda bir adam ve kadın 44 senedir evli ve 44 senedir çocukları olmuyor,şu an kadın 66 yaşında ve üçüz bebek doğurmuş nihayet.Tüp bebek deniyorlarmış.Yuh bu yaşta üstelik ama olmuş işte.Gerçi bebişlerin durumu ciddiymiş,çok zayıf doğmuşlar.Şimdi soruyorum siz olsanız o yaşta hala deniyor olurmuydunuz yahuu,66 yaşında anne olunurmu bebeklere yazık..Ama Allah'ın takdiri işte.Off karışık ve ilginç bir durum yanii :bbo:
slm kızlar bugün hastaneye test yaptırmaya gittim yeni geldim dün dr ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi ama olmayabilirde dedi ona göre ilaç veririm adet olman için dedi 3 te alcam sonucu gerçi pek umudum yok ama
ünün ne zamand canım. listeyi bulamadım nerde liste:uhm:
:kedi::kedi::kedi:günaydııın ben geldim geç oldu ama güç olmadııı diyip yırtıyım:kedi:
karats kız gecmedımı basın senın daha ayyy canımmm gecmıs olsunnn:teselli:
iştimaya gec kaldınızklava:bugun bıkac kısı neyse bugunluk herkezın mazeretı oldugu ıcın ses etmıcemm
lmaz:
sat=19 mayız
bat=20 hazıraneyvahedigeldismile
canım az kalmış benimde 22 haziran amızda çok yokmuş eğer ikimizde hamileysek aralarında 2 gün olacak:roflol::roflol:
burada benim birazmidem bulanıyo
amaaaa sen öyle güzel yazınca yırtım sanıyodummmsenağlamasenağlama
:kedi::kedi::kedi:günaydııın ben geldim geç oldu ama güç olmadııı diyip yırtıyım:kedi: