Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kız bu belirtilerin hepsi varmı sende..günün yaklaştıkça bende heyecan yapıyorum valla inşallah bebiş gelecek

bulantımla kokuya egılımım yok suan ama kasık agrımm adet olcam gıbıı sancım var 3 gundur ha gelldı ha gelecek dıye beklıyom valla hıc boyle olmazdım kızzz..iğnedenmı acaba kıı goguslerımede dokunamıyommm oturur vazıyetteyken kalkıcam an bır batıyo kasıklarıma bısey anlatamam :1:ınşlh vardır yaaaa

Son düzenleme:
bulantımla kokuya egılımım yok suan ama kasık agrımm adet olcam gıbıı sancım var 3 gundur ha gelldı ha gelecek dıye beklıyom valla hıc boyle olmazdım kızzz..iğnedenmı acaba kıı goguslerımede dokunamıyommm :1:ınşlh vardır yaaaa

ünün ne zamand canım. listeyi bulamadım nerde liste:uhm:

ya kızlar bide bu ara çok fazla akıntım oluyo hiç bukadar olmamıştı normalmi acaba???

Dünkü haberi anlatıyorum,Hindistanda bir adam ve kadın 44 senedir evli ve 44 senedir çocukları olmuyor,şu an kadın 66 yaşında ve üçüz bebek doğurmuş nihayet.Tüp bebek deniyorlarmış.Yuh bu yaşta üstelik ama olmuş işte.Gerçi bebişlerin durumu ciddiymiş,çok zayıf doğmuşlar.Şimdi soruyorum siz olsanız o yaşta hala deniyor olurmuydunuz yahuu,66 yaşında anne olunurmu bebeklere yazık..Ama Allah'ın takdiri işte.Off karışık ve ilginç bir durum yanii :bbo:

büyük konuşmayım ama o yaştada bebek yapamam bide 3 tane yok anam o yaşta ben bakılmaya muhtaç olurum bu baş ağrılarım oldukça:olmaz:
slm kızlar bugün hastaneye test yaptırmaya gittim yeni geldim dün dr ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi ama olmayabilirde dedi ona göre ilaç veririm adet olman için dedi 3 te alcam sonucu gerçi pek umudum yok ama

inşallah canım pozitif sonuç alırsııın:asigim:

karats kız gecmedımı basın senın daha ayyy canımmm gecmıs olsunnn:teselli:

:kedi::kedi::kedi:günaydııın ben geldim geç oldu ama güç olmadııı diyip yırtıyım:kedi:

iştimaya gec kaldınız :oklava:bugun bıkac kısı neyse bugunluk herkezın mazeretı oldugu ıcın ses etmıcemm :olmaz:

canım az kalmış benimde 22 haziran amızda çok yokmuş eğer ikimizde hamileysek aralarında 2 gün olacak:roflol::roflol:

burada benim birazmidem bulanıyo

ay ınşlh beraberızdırr 2 gun nedır kı kaydirigubbakcemile3 benım bulanmıyoo ama gercı herkezın bunyesı farklıdır ama olsun senın bulanıyosa benımde bulanması lazımmm:umursamaz:olmaz boyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X