- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ınşlh beraberızdırr 2 gun nedır kı kaydirigubbakcemile3 benım bulanmıyoo ama gercı herkezın bunyesı farklıdır ama olsun senın bulanıyosa benımde bulanması lazımmm:umursamazlmaz boyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmmm ama benimde kasıklarım ağrımıyo snin ağrıyomuş benimde bulanıyo işte eşitlendik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vay uyanık vay:roflol: h.g. canım
ya kızlar bide bu ara çok fazla akıntım oluyo hiç bukadar olmamıştı normalmi acaba??? kimsenin bilgisi yokmuuuuu
ya kızlar bide bu ara çok fazla akıntım oluyo hiç bukadar olmamıştı normalmi acaba??? kimsenin bilgisi yokmuuuuu
canım akıntı normal regl gecıkmendee beyaz peynır tarzındamı akıntın yoksa kahve rengımı leke gıbımı nasıl :uhm:
kızlar ne dersınız sızce yarın dr. gıdeyımmı yumurtalara baktırmaya ne kadar olmuslar dıye yarın adetın 14. gunu benım normalde yumurtlama 16.gunde falan oluyo?
beyaz canım günlük 2 kere çamaşırımı değişiyorum
:kedi::kedi::kedi:günaydııın ben geldim geç oldu ama güç olmadııı diyip yırtıyım:kedi:
inşallah canım benim inşallah gerçi saat 3 te anlıycaz bakalımhımm iye işaret bu guzel ılerde kahveye doner lekenmen canım ınşlh bunlar bebıs belırtısıdır busecımde once oyleydı sımdı kahveye dondu akıntısı oda beklemede suan ınşlh hadııı:CüvCüv:
kızlar ne dersınız sızce yarın dr. gıdeyımmı yumurtalara baktırmaya ne kadar olmuslar dıye yarın adetın 14. gunu benım normalde yumurtlama 16.gunde falan oluyo?
günaydın canım hoşgeldin :teytey:
evet bence git bir baksın ama başka doktora,seninkine gıcığım ben![]()
hoşbuldum canımm.nasılsın bugün?
sorma bende bazen kızıyorum 2.dusugumde benı anestesısız kurtaja almıstı hayatımdakı en acı gundu canımdan canın kopartmıslardı sankı ya bak hatırladım hem uzuldum hem kızdım dr.
aslında benım gercek kendı dr.um profesor de her zaman bulamıyosun bu yedek doktorumdu.
slm kızlar...hepinize günaydın...
slm kızlar...hepinize günaydın...