evet hayatım bencede bekleme ben olsam beklemezdim..
niye böyle acaba ile bekleyesinki öğrenmek varken.git yaptır sabahtan testini,varsa bil ona göre davran yoksada için rahat etsin.
bu ay hepimiz geç olduk baksana havadanmıdır nedir.
benimde belim ağrıyor karnımda ağrıyor,sanırım bu bal tarçın çörekotundan,kocaman mı oldu yumurtalarım nee tüplerde ilerlerken canımı acıtıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol canım yaaa. hayırlısı bakalım. beklemekten başka çare yok. sizin orda labaratuvar yok mu? doktora yalvarmana gerek yok ki. ben kan testi yaptırcam diyosun anında kanı veriyosun 1 saat sonra sonuç alıyosun bu kadar.
aaaa salakmı kız bu dr kendi kanımı ne karışıyo nereye gittin sen kuzum gitme bidaha oraya valla bu drlar insanlarla dalga geçiyor artık çok fena olmuşlar yaaa
git özele ver yada başka devlet hastanesine
o belin daha çok ağrır o kadar temziliğee canım yaaa dikkat et kendine madalya takmıyolar unutmaaaa
kızlar yakı diye bi olay var yumurtlama dönemi yada adetten sonra yakı yapıştırıyomuşsun hamıle kalan çok olmuşşş duydunuzmuu
yaaa evet burada da konuşmuştuk bir ara..
bende düşündüm bu ay alıp yapsammı diye ama almadım..habire yıkanıyoruz sabah akşam bu sıcakta yakımı olur dedim..
neyse ben çıktım misfir bebk geldi byyy
neyse ben çıktım misfir bebk geldi byyy
annem annesinin yanına memlekete gitti. kayınvalidem zaten memlekette. yalnız başıma kaldım bulantılarla. bide daha yeni yemek öğreniyom. hergün kocişime ne yapsam da karnını doyursam korkusu. annemi özledim.mafoldumben tövbe tövbe ramazanın hiçbi tadı yok. oruç tutcam diyom eşim olmaz diyo. bide dün konuştuk bebişe adetmiş anne duyunca yeni bişey alırmış ardı gür olsun diye annemde yenidoğan takım almış 10 parça. şusu var busu var anlatıp duruyo. çok tatlı şapkası varmış. getirse de resmini koysam o kadar tatlıysa:ecrin_bebek:
saol canımcım yaaa. inan ramazanın bütün tadı oruç tutmakmış.ayy ye onu mıncıklaaa,byee cicim
ahh canım biz varız burdaa kıyamam sana,ayrıca ne orucu,siz hamileler oruç tutmak yok beni sinir etmeyin,bu sıcakta aç susuz olurmu hiç,yazık bebişiniz az gelişir heee,tutmayın lütfen yaa..
güle güle giysin inşallah canım cicilerini..
saol canımcım yaaa. inan ramazanın bütün tadı oruç tutmakmış.
neyse arkidişler. ben eve gidip iftar hazırlıklarına başlayayım. hepinize hayırlı iftarlar şimdiden. görüşmek üzere. bye bye.:gitme:
saol canımcım yaaa. inan ramazanın bütün tadı oruç tutmakmış.
neyse arkidişler. ben eve gidip iftar hazırlıklarına başlayayım. hepinize hayırlı iftarlar şimdiden. görüşmek üzere. bye bye.:gitme:
tamam canım kolay gelsin hayırlı iftarlar
yakı yakarmı diyosunuz ya dayanamazmıyım kııı
dayanamazsam hemen çıkartabilirmiyim
ben geldim ya çok tatlı yeni kırkı çıktı bi görseniz offf şuu mübarek günde rabbim bizlerede naip eylesin dışarıya baktırmasın çok kötü bişey gözüm kaldı gitmeyin dicem nerdeyse ama işte hayat bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?