Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

walla avatara ekleyebildim testi kızlar
dün akşam yaptım daha salak gibiyim allahım herhese nasip etsin aziz mübarek gün

kızlar dün gece yumurtalığım hareketlenmeye başladı 9. gündeyim acaba bal tarçın etkisimi inşşş bugün 18-23 ovulasyona gününe girdim

hissettiriyor değil mi bende bu ay çok hissettim,kesin btç etkisi,kocaman kocaman bi sürü yumoş olmuştur inşallah,sonrada çatır çatır çatlarlar :)

QUOcnm beni yaa şimdi avatar değiştir var yanda ona tıkla orda aşağıda htt.ww yazar gözatı tıkla resim masa üstündeyse kaydet de cnm bişeyler yazmak istiyosanda profil düzenle de orda rutbe yazar orayua yazmak istediğini yaz

dün akşam yaptım daha salak gibiyim allahım herhese nasip etsin aziz mübarek gün

ayyy banucum canım çok sevindim,harika bir haber...
hemen kan testi yaptır bugün olur mu,kesinleşsin,idrar testleri bazen yanlış sonuç verebiliyor..
ayy canımm yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis

amin cnm tebrik ediyorum seni allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm opuyorumnanaktan

ayyy banucum canım çok sevindim,harika bir haber...
hemen kan testi yaptır bugün olur mu,kesinleşsin,idrar testleri bazen yanlış sonuç verebiliyor..
ayy canımm yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sağol bitanem bekliyim diyorum 22 sinde kalp atışları başlıyormuş ya direk doktora gideyim diyorum kızlar sizce

hissettiriyor değil mi bende bu ay çok hissettim,kesin btç etkisi,kocaman kocaman bi sürü yumoş olmuştur inşallah,sonrada çatır çatır çatlarlar :)

ben her ay hissediyordumda bu ay çok erken oldu bal tarçın mı acaba
handancım dün test yaptım ovulasyon testi yaptım hareketlenmeye başlayınca biri. net çıktı diğeri silik tekrar ne zaman testi yapayım bekliyimmi

bak tahmın etmiştim cnm tebrik ediyorum inş sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
kaçgün geçti seninnn

slm kızlar. yeni geldim. kubinin kan testimi negatif çıkmış???????????

evet canım maalesef
ama banunun idrar testide pozitif çıktı

teyze oluyorsunuz ama neden tepki vermedinizzz yaaaa

delimisin niye tepki vermeyelim bayıldık bu habere hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nihayet aşağıdaki listeye 1 kişi daha ekledik..
ben biliyorum yakında herkes hamiş listesinde olacak zaten..

hiç beklemiyordur aslında ama doktor demişti bana rahim fliminden sonra genelde kanallar temizlendiği için yüksek ihtimal hamile kalabilirsin demişti ama testide öylesine yaptım açıkcası

ewtt bencede herkes hamıle kalıyo süperrrr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sağol bitanem bekliyim diyorum 22 sinde kalp atışları başlıyormuş ya direk doktora gideyim diyorum kızlar sizce

bence bugün kan testi yaptır canım bekleme,hem değerinide görmüş oluruz..

olabilir bence..
bugün tekrar yap canım iki çizgininde aynı netlikte olması gerekiyor hemen hemen..dün silikse eğer,bugün daha belirgin çıkacaktır..

Canım benim dün regli olmam gerekirdi ama 2 gündür regli ağrısı çekiyorum sökülmüyordu birde doktor dikkatet bu ay hemen testini yap diyince hemen akşam yaptıma ama bayağı belirgin çıktı

eee yaptırayım ben o zaman bugün gün içinde kan testini

hiç beklemiyordur aslında ama doktor demişti bana rahim fliminden sonra genelde kanallar temizlendiği için yüksek ihtimal hamile kalabilirsin demişti ama testide öylesine yaptım açıkcası

evet rahim filmi etkili oluyor canım..
eşine söyledinmi ne dedi?

banucum çok çok çoookk sevindim. darısı bizlerin başına... kubicim sana üzüldüm ama daha çokta şaşırdım açıkçası.7-8 gün gecikmişti senin..bişeye stres üzüntümü yaptın. oda geciktiriyor insnaı adetini.. benim bugün 5 . günün gecikmemin.. ama bende kubiyi duyunca umutsuzlaştım birdenbire..ama gebe kalmamız üzücüde adetimiz gecikince önümüzdeki ayki yumurtlama düzeni bozulacak.odaha sıkıntılı. acaba neden gecikiyoo bu adetler yaaa

Yüce rabbim bu aziz mubarek günde bebişlerini bekleyen herkese nasip etsin dualarımızı duysun yarabbim herkese ilk önce bu güzel haberi almayı nasip etsin daha sonrada sağlıkla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…