Canım benim dün regli olmam gerekirdi ama 2 gündür regli ağrısı çekiyorum sökülmüyordu birde doktor dikkatet bu ay hemen testini yap diyince hemen akşam yaptıma ama bayağı belirgin çıktı
evet a.s yaptır canım
banucum bu idrar testin ne marka senin. 2. günde hemen sonuç vermiş. eczaneden alınanlar genelde 5 gün sonra doğru sonuç veriyormuş...
aminnnnnnnnnnnnnnn cnmYüce rabbim bu aziz mubarek günde bebişlerini bekleyen herkese nasip etsin dualarımızı duysun yarabbim herkese ilk önce bu güzel haberi almayı nasip etsin daha sonrada sağlıkla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yarabbim
canım ben artık gebelik testleri üzerinde yıllardır prof oldum birde jinekoloji çalıştığımdan tek güvendiğim vaaz marka pek yaygın değildir ama 99 güvenirliği vardır canım
banucum çok çok çoookk sevindim. darısı bizlerin başına... kubicim sana üzüldüm ama daha çokta şaşırdım açıkçası.7-8 gün gecikmişti senin..bişeye stres üzüntümü yaptın. oda geciktiriyor insnaı adetini.. benim bugün 5 . günün gecikmemin.. ama bende kubiyi duyunca umutsuzlaştım birdenbire..ama gebe kalmamız üzücüde adetimiz gecikince önümüzdeki ayki yumurtlama düzeni bozulacak.odaha sıkıntılı. acaba neden gecikiyoo bu adetler yaaa
Yüce rabbim bu aziz mubarek günde bebişlerini bekleyen herkese nasip etsin dualarımızı duysun yarabbim herkese ilk önce bu güzel haberi almayı nasip etsin daha sonrada sağlıkla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yarabbim
ya kızlar bu idrar testi illa sabahmı daha iyi olur. akşam yapsak yanlışmı sonuç alırım.
hayırlı uğurlu olsun canım rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinwalla avatara ekleyebildim testi kızlar
dün akşam yaptım daha salak gibiyim allahım herhese nasip etsin aziz mübarek gün
aminnnnnnnnnnnnnnn cnm
vaaz mı ?? hım duymadım ben hiç
hayırlı uğurlu olsun canım rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
Canım benim dün regli olmam gerekirdi ama 2 gündür regli ağrısı çekiyorum sökülmüyordu birde doktor dikkatet bu ay hemen testini yap diyince hemen akşam yaptıma ama bayağı belirgin çıktı
vaaz eczanelerdemi satılır.. bende hiç duymadım..fiyatı nekadar banu.
canım tebrik ederim maşallhh rabbim sağ salim kucağına nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı tüm anne adaylarına
canım tebrik ederim maşallhh rabbim sağ salim kucağına nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı tüm anne adaylarına
serpilcim hoşgeldin canımm,nasılsın?
Canlarım iyiki tanımışım sizleri bitanelerimmm hepinizin temiz duyguları için teşekkürederim canlarımmm
Canlarım iyiki tanımışım sizleri bitanelerimmm hepinizin temiz duyguları için teşekkürederim canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?