Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

durun ben zeynepi çağırırım.zaten hepimiz birlikte pozitif düşünmeye çalışıcaz .içimiz karamsar olsada

arkadaşlar simetriğini bozmusum ama :((
ilgilenen düzeltirse sevinirimmm...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz benim geçmişi okudunuz galiba
ben pozitif düşünemiyorum sempatiksalakcinni

toplumdan kaçıyorum resmen ya.insanların olduğu hiç bi yere gidemiyorum.robin hut oldum iyce.
bide ıssız adada olsam tam olacak.2haftadır kuaföre bile gitmiyorum.kaşım bıyığım birbirine girmiş durumdabilmiyorumkismile

saçımı bile taramıyorumm:umursamaz:
kendimden geçtim iyce.
kızlar eşim geldi yemeği yiym de geri kaçarım yanınıza

toplumdan kaçıyorum resmen ya.insanların olduğu hiç bi yere gidemiyorum.robin hut oldum iyce.
bide ıssız adada olsam tam olacak.2haftadır kuaföre bile gitmiyorum.kaşım bıyığım birbirine girmiş durumdabilmiyorumkismile

neden kaçayon kiaklinialirimsmile

canım bu kadar içine kapanmaaa pozitif olmayı dene her zamann...

aaaa ama böyle yapma kendini topla sen böyl olursan eşin daha çok üzülürbenneyaptımki

Back
X