- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
evet izmit buraya gelin geldimbilmiyorumkismile
nerden geldin cnmm??
ben de ist dan siirte gelin geldim evlenir evlenmez şark görevimiz çıktı 3 seneliğine burdayız malesef allahtan 2 senemiz kaldıı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet izmit buraya gelin geldimbilmiyorumkismile
çok haklısın valla işimiz çok zor bizde 11 aylık evliyiz ama yarısı ayrı geçtii...allah canlarını sağ etsinde yanlızlıga alışırız..sen hangi şehirdesin kocaelimi??
amin canım tek canları sağ olsun ben razıyım böyle ayrılıklara ..ortalık kötü şimdi allahım esirgesin hepimizi..
siirttemi şimdi ..aman.. allahım esirgesin sizi..allahtan bizim doğu görevimiz marmaris.ank dan gelin geldim canmnerden geldin cnmm??
ben de ist dan siirte gelin geldim evlenir evlenmez şark görevimiz çıktı 3 seneliğine burdayız malesef allahtan 2 senemiz kaldıı..
siirttemi şimdi ..aman.. allahım esirgesin sizi..allahtan bizim doğu görevimiz marmaris.ank dan gelin geldim canm
evet cnm başka şansın yoksa sevmeye başlıyorsun hayırlısı artık..
eşim terörle mücadele polisi canımm..
ooo sende maşallah canım tam polisini bulmuşsun çok aradın mı kız :) bunu hep bana derlerdi denizciyi çok aradın mı die:)
ben heran uyuya bilirim canım sana iyi geceler tanıştığımıza sevindim yarın görüşürüz inşallah:1hug:
bende geldimmm hadi bakalım yeni topigimiz bizlere bol bol şans getirsin bakalım
selam bayanlar pozitif düşünce benimde felsefemde olan bişey o yüzdende listenize eklenmek istedim tabi eğer sizde kabul ederseniz tarihim 22 haziran ama bu ay klomen+ iğne oldum ve progestan içiyorum 14ünde ilaç bitecek 18 indede dr gel adet olmamışsan kanda bakalım dedi yani 18inde belli olcak gibi bnmki..
hepimize allahım sağlıklı hayırlı evlatlar naisip etsin inş
bu arada soğan kürüne başladım 4 günüm bakalım bitince doktora gidicem kistte küçükme olacakmı
merhaba kıslar pozitif düşünmeyi nasıl başarıyorsunuz banada anlatın sempatiksalakcinni
bu cümle bana çok tanıdık geldiiiiiiiiiiii :))
demek açtınız canım hayırlı olsun yeni topicimizz :))
hoşgeldin canım,birbirimiz sayesinde bu kadar pozitifiz..Enerjisi yüksek bir grup bu hihoyyyt
bu arada sat son adet tarihi de bat ne anlama geliyor?beklenen adet tarihi mi?