slm hperi nasılsın csnım :1hug:
Canım dün bir ara fırsat bulunca girdim ama eşim gelince ultra expres bir çıkış yaptım forumdan kaydirigubbakcemile3 kusura bakma cevap yazamadım sanada..Bakıyorum bayaa kaynatmışsınız kızlarr :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hperi nasılsın csnım :1hug:
tabi canım gel bakalım tut elimden :teytey::teytey::teytey:
iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yani bu hamilelik topiklerine yeni katıldım benimde bu ay ilk korunmasız ayım bakalım hayırlısı olsun
yumurtlama günlerini falan araştırdım ozamanlar çalıştık şimdi beklemedeyim
hatta yumurtam çatladığında hafif lekelenmiştim
Allah herkesin gönlüne göre versin
toplumdan kaçıyorum resmen ya.insanların olduğu hiç bi yere gidemiyorum.robin hut oldum iyce.
bide ıssız adada olsam tam olacak.2haftadır kuaföre bile gitmiyorum.kaşım bıyığım birbirine girmiş durumdabilmiyorumkismile
Kıııızzzzzzzzzzzllllllllllaaaaaaarrr Canlaaaaaaaaaarrrrr Günaydıınnnn!!!!
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydııın ben geldim ....:1hug:
gunaydın canımmmopuyorumnanaktan hg nasılsınn
Canım dün bir ara fırsat bulunca girdim ama eşim gelince ultra expres bir çıkış yaptım forumdan kaydirigubbakcemile3 kusura bakma cevap yazamadım sanada..Bakıyorum bayaa kaynatmışsınız kızlarr :dance:
gunaydın canımmmopuyorumnanaktan hg nasılsınn
sende hg canımmm nasılsın bakalımmopuyorumnanaktan
günaydın olsun canım önemli değil..hafta sonu hep evde olduğum için ee topikde yeni bekleyim başını die gelen gidenle sohbet ettik:içelim:
günaydın canım h.g.opuyorumnanaktanKıııızzzzzzzzzzzllllllllllaaaaaaarrr Canlaaaaaaaaaarrrrr Günaydıınnnn!!!!
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
h.bulduk canım ben iştima saatini bilmiyom ki ama akşam geç yatıyom sabah da anca kalkıyomsositososito
saat 9 da sayım yapıcaz eger kabul edersenızz tabıkı tek benle olmaz cunkı burda herkezın dusuncesı onemlı kabul edersenız iştima sayımını baslatalımm ne dersınızz..fıkrınız benım için onemlııı
günaydın canım h.g.opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım bende bakalım ne kaynatmışsınız ?
askeriyeyemi geldik kız:roflollur ben kabul ediyorum