Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm hperi nasılsın csnım :1hug:

Canım dün bir ara fırsat bulunca girdim ama eşim gelince ultra expres bir çıkış yaptım forumdan kaydirigubbakcemile3 kusura bakma cevap yazamadım sanada..Bakıyorum bayaa kaynatmışsınız kızlarr :dance:

iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yani bu hamilelik topiklerine yeni katıldım benimde bu ay ilk korunmasız ayım bakalım hayırlısı olsun
yumurtlama günlerini falan araştırdım ozamanlar çalıştık şimdi beklemedeyim
hatta yumurtam çatladığında hafif lekelenmiştim
Allah herkesin gönlüne göre versin

Amin canım,hoşgeldin.İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:

toplumdan kaçıyorum resmen ya.insanların olduğu hiç bi yere gidemiyorum.robin hut oldum iyce.
bide ıssız adada olsam tam olacak.2haftadır kuaföre bile gitmiyorum.kaşım bıyığım birbirine girmiş durumdabilmiyorumkismile

:oklava: sen sopayı hakkettin şimdiiii.Bugün itibariyle tamamen değişiyorsun şekerim tamam mı? Şöööyle bir silkelen böyle olmaz biraz kendine zaman ayır lütfen... :olmaz:

kızlar nıye geıktınızz iştimaya bakıyımmm:oklava:
her sabah iştima sayımı var ona goreee

gunaydın canımmmopuyorumnanaktan hg nasılsınn

İyiyim canım,geldik işte yine işe,ama artık sendrom yaşamıyorum çünkü siz varsınızzzz alkisalkisalkis ama bu beni bekleyen işleri kim yapacak acaba? Bugün çok işim var mafoldumben

Canım dün bir ara fırsat bulunca girdim ama eşim gelince ultra expres bir çıkış yaptım forumdan kaydirigubbakcemile3 kusura bakma cevap yazamadım sanada..Bakıyorum bayaa kaynatmışsınız kızlarr :dance:

günaydın olsun canım önemli değil..hafta sonu hep evde olduğum için ee topikde yeni bekleyim başını die gelen gidenle sohbet ettik:içelim:

h.bulduk canım ben iştima saatini bilmiyom ki ama akşam geç yatıyom sabah da anca kalkıyomsositososito

saat 9 da sayım yapıcaz eger kabul edersenızz tabıkı tek benle olmaz cunkı burda herkezın dusuncesı onemlı kabul edersenız iştima sayımını baslatalımm ne dersınızz..fıkrınız benım için onemlııı

saat 9 da sayım yapıcaz eger kabul edersenızz tabıkı tek benle olmaz cunkı burda herkezın dusuncesı onemlı kabul edersenız iştima sayımını baslatalımm ne dersınızz..fıkrınız benım için onemlııı

askeriyeyemi geldik kız:roflol:olur ben kabul ediyorum

busecann dıger topiçte yazını okudummm..canımm keske bızede aynısını yazsaydın da merakta bırakmasaydın bızı..yalnıs anlama herkez ıstedıgı yere gırer eder ama ben burda senı merak ettımm sabah ama orda yazını okuyuncada uzuldum:çok üzgünüm: acıkcasıı reg olmamısın ınşlh olmazsın canımm

günaydın kızlar.yarın mersine gidiyorum.bi süre buralarda yokum.haberiniz olsun

Back
X