Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

anladım canım. inşallah herşey umduğundan da güzel gider. bize iyi haberler verirsin buradan:lepi:

bende çıkıyorum kızlar..kpss başvurusu yapıcam kaydirigubbakcemile3

Acaba diyorum çıkmışken test mi alsam..gecikirsem yaparım..ama alırsam da kendimi şartlandırmış olup gecikir miyim..Alayım mı? bilmiyorumkismile

bende çıkıyorum kızlar..kpss başvurusu yapıcam kaydirigubbakcemile3

Acaba diyorum çıkmışken test mi alsam..gecikirsem yaparım..ama alırsam da kendimi şartlandırmış olup gecikir miyim..Alayım mı? bilmiyorumkismile

görüşürüz canım,bence alma,gecikince alırsın..

canlarımmm ben geldim valla çıldırcam iş yerim çok yoğun bugün ara ara gircem kızlar
sitem etmeyin ne olurr valla anlayış istiyorum çünki bende sizle konuşamıyorum diye sıkılyorum burdaaa

arkadaşlar bişey sorcam:kedi:benim ateşim var az akıntım var başımda ağrıyo buneya işaret..ilişkimi gerekli acaba banakaydirigubbakcemile3:kedi:

arkadaşlar bişey sorcam:kedi:benim ateşim var az akıntım var başımda ağrıyo buneya işaret..ilişkimi gerekli acaba banakaydirigubbakcemile3:kedi:
efet efet ya öyle yada hasta oluyorsun dikkat et kendine sakın hastalanma.

ismail yk mı seviyosun yerimseniben
hayır hayır predıctor reklamı yapıyodu. yeni bi tasarım yapmışlar. idrarını yaptığın kısmı koparıp atıp diğer kısmı hatıra olarak saklayıp bebeğinin albümüne koyabiliyomuşun. bayıldım ben. test yapacak olursam ondan alıcam. süper bi fikirkaydirigubbakcemile3

hayır hayır predıctor reklamı yapıyodu. yeni bi tasarım yapmışlar. idrarını yaptığın kısmı koparıp atıp diğer kısmı hatıra olarak saklayıp bebeğinin albümüne koyabiliyomuşun. bayıldım ben. test yapacak olursam ondan alıcam. süper bi fikirkaydirigubbakcemile3

öylemi canım onu göremedim...delikafadulden

Back
X