Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pretty de yok..pazartesi olduğundan herkes yoğun galiba :)
sağol canım öyle yapıyım o zaman .yatmakla geçmez benimki migren kadar kötü bişey yok başdasenağlamaKarats geÇmİŞ olsun cnm.
SoĞuk bİ duŞ al belkİ İyİ gelİr
geçmiş olsun sultancım.
kızlar bende bi yemek yiyipte geleyim görüşürüz biraz sonra
bende çıkıyorum kızlar..kpss başvurusu yapıcam kaydirigubbakcemile3
Acaba diyorum çıkmışken test mi alsam..gecikirsem yaparım..ama alırsam da kendimi şartlandırmış olup gecikir miyim..Alayım mı? bilmiyorumkismile
görüşürüz canım,bence alma,gecikince alırsın..
sultaaaaaan oyda mışınnnn yaşıyoyyyy muşunnnn niye susuyoyşşuuunnnn?
show tv açın
efet efet ya öyle yada hasta oluyorsun dikkat et kendine sakın hastalanma.arkadaşlar bişey sorcam:kedi:benim ateşim var az akıntım var başımda ağrıyo buneya işaret..ilişkimi gerekli acaba banakaydirigubbakcemile3:kedi:
hayır hayır predıctor reklamı yapıyodu. yeni bi tasarım yapmışlar. idrarını yaptığın kısmı koparıp atıp diğer kısmı hatıra olarak saklayıp bebeğinin albümüne koyabiliyomuşun. bayıldım ben. test yapacak olursam ondan alıcam. süper bi fikirkaydirigubbakcemile3ismail yk mı seviyosun yerimseniben
hayır hayır predıctor reklamı yapıyodu. yeni bi tasarım yapmışlar. idrarını yaptığın kısmı koparıp atıp diğer kısmı hatıra olarak saklayıp bebeğinin albümüne koyabiliyomuşun. bayıldım ben. test yapacak olursam ondan alıcam. süper bi fikirkaydirigubbakcemile3