Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ua27 cim biz hperinin cana yakınlığı hoşumuza gittiği için zaten dokunduruyoruz cnm arayı kızıştırma yoksa benden sana gelio:oklava:

hperi bana her gün :oklava: yapsın sorun değil. onun :oklava: yerde gül biterkaydirigubbakcemile3

ha soyle sabahta moanyaaa dedııı sende dıyınce uzuldum oyuzden cıkır gıbı oldum canımm cunkı burda uzulmek yokkk....oyuzden bu gorev hperıcımınnn canımopuyorumnanaktan

kızlar benim göbek deliğim tahriş olmuş içi kıpkırmızı olmuş.bi bilgisi olan varmı

ua27 cim biz hperinin cana yakınlığı hoşumuza gittiği için zaten dokunduruyoruz cnm arayı kızıştırma yoksa benden sana gelio:oklava:

vur canım vurrr elımde kalkmaz dılımde bısey demez hakedıyosam tabıkııısırnaşık şey ama hperıcımın gorevı kendını kotu hıssedene ve kendını kaslı bıyıklı karısık halde bırakanlara bu :oklava::oklava:kaydirigubbakcemile3

kızlar sizi çok özlücem yaaaaaaaaaaaaa

kız bızde senı ozlıcezz..ordan gelırkende kendını salı verıp gelme bakkkalsanaalsanasmile

yoksa hperıcım iş basına gecer ona goreeeaklinialirimsmile

hperi şu alttaki ticker factory yazan şey ney? girdim sitesine inceledim hiçbişi anlamadımbilmiyorumkismile

kızlar ben sizi seviyom çok yaaaa, dövüyosam sevdiğimdendir :1hug: biliyorum şiddet çözüm değil ama napimm sizde anca böyle yola geliyorsunuz..:mymeka:

inş yarın doktor iğne verirde dilimi tutar otururum.tatili eşimin burnundan getirmem:emir_bebek:şu eziyetli şeyler için hem maddi hem manevi çöküyoruz.bi dünyaya gelsin ben onu ısırmazmıyım bana çektirdiklerini sormazmıyım:ecrin_bebek

2 3 hafta arası cnm

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme