Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ya 3 gün kaldı ya adet sancım da yokkkkaydirigubbakcemile3 iyimi kötü ne bu halım yahuukaydirigubbakcemile2

kızlar ya 3 gün kaldı ya adet sancım da yokkkkaydirigubbakcemile3 iyimi kötü ne bu halım yahuukaydirigubbakcemile2

yanı benim kine göre bugünde regl tarihim
kızlar ateşimi değerlendirdi 16.gün den itibaren 32.gün yanı 17 haziran için diyorum 3 gün kaldı:uhm:

ay ınşlh hayırlısıyla mujdeyı verırsın bızee:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
ozpar |20.06.2010|
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
Porkadal |08.07.2010| ?1.deneme
zeynep4 |?| 2. tüp bebek denemesi

[/table]

Benim günüm yarın ama bilmiymki.ctesi test yaptım çıkmadı.çıkmamış olabilir diye düşünüym ama.kızlar beni kandırmadan söyleyin olsa çıkarmıydı?

Benim günüm yarın ama bilmiymki.ctesi test yaptım çıkmadı.çıkmamış olabilir diye düşünüym ama.kızlar beni kandırmadan söyleyin olsa çıkarmıydı?

canım sen içini ferah tut günün geçsin yine yap ama bence en güvenilir yol kanda baktırmak teste güvenmemek lazımm inş. hamilesindir canımm hadi bekliyoruz haberlerini
Bu arada pretty sen zonguldakda mısın?

Kızlar geldim,ama yani maşallah :nazar: bu topiğin hızına yetişilemiyoki,kazara işimiz falan çıkmasın yani bi çıktık mı,geçmişi okuuuu okuuuu bitmiyo..kadınlar kulübünün cep telefonu uygulaması çıksın yetkililere sesleniyorum !! hihoyyyt bilgisayar başında olamadığımızda da konuşabilelim yaniiii.

valla ne desek yalan olur şimdi canım en iyisi sen bi kan testi yaptır garanti olsun
hayır araştırmalarıma göre idrar testinde ancak adet gecikmesinden 1 gün sonra çıkarmış.
çok uzman değilim ama araştırdıklarımdan öyle öğrendim. bebiş vardır inşallah bikaç gün bekle.

hayır araştırmalarıma göre idrar testinde ancak adet gecikmesinden 1 gün sonra çıkarmış.
çok uzman değilim ama araştırdıklarımdan öyle öğrendim. bebiş vardır inşallah bikaç gün bekle.
yav yanlış yazıdan alıntı yapmışım yavkaydirigubbakcemile3

canım evdeki testler regl gecikmesinden 10 gün sonra çıkıyor net yanı bi gecikme yaşa bekle bak ben bugün geçti bekliycem kafamı karıştı bide 32. gün dediler 17 haziran çıkıyo o yüzden bekliycem biraz

Back
X