ama benım annem optur dedı ama elletme dedıııkaydirigubbakcemile3:roflol:
ama sen opebılırsın benııısırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3:teytey:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama benım annem optur dedı ama elletme dedıııkaydirigubbakcemile3:roflol:
ama sen opebılırsın benııısırnaşık şey
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Saolun kısslar,işte bu yüzden sizi bulamayınca korktum.Sen sıkma canını biz hep seninleyiz ve yanlızda hissetme kendini olurmu olumunekankayizsmile
Saolun kısslar,işte bu yüzden sizi bulamayınca korktum.
sen kayseride terliyon bide beni düşün alanyadayım benkafamçokkarıştıayyy catlıcam sımdı yaaa cok cok cokkkkkkkk sıcak kayserı yaaaaaaa oturdugum yerden ter dokuyommm kafamçokkarıştı
kızlar ya 3 gün kaldı ya adet sancım da yokkkkaydirigubbakcemile3 iyimi kötü ne bu halım yahuukaydirigubbakcemile2
kızlar ya 3 gün kaldı ya adet sancım da yokkkkaydirigubbakcemile3 iyimi kötü ne bu halım yahuukaydirigubbakcemile2
inşallah canım hepimizin temennisi o zaten.Bu ay bebiş patlaması bekliyoruz bu topicten
Allah yardımcınız olsun canım
ayyy inşallah bebiş geliyordur :Saruboceq::Saruboceq:
ay ınşlh hayırlısıyla mujdeyı verırsın bızee:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
Benim günüm yarın ama bilmiymki.ctesi test yaptım çıkmadı.çıkmamış olabilir diye düşünüym ama.kızlar beni kandırmadan söyleyin olsa çıkarmıydı?
Benim günüm yarın ama bilmiymki.ctesi test yaptım çıkmadı.çıkmamış olabilir diye düşünüym ama.kızlar beni kandırmadan söyleyin olsa çıkarmıydı?
hayır araştırmalarıma göre idrar testinde ancak adet gecikmesinden 1 gün sonra çıkarmış.valla ne desek yalan olur şimdi canım en iyisi sen bi kan testi yaptır garanti olsun
yav yanlış yazıdan alıntı yapmışım yavkaydirigubbakcemile3hayır araştırmalarıma göre idrar testinde ancak adet gecikmesinden 1 gün sonra çıkarmış.
çok uzman değilim ama araştırdıklarımdan öyle öğrendim. bebiş vardır inşallah bikaç gün bekle.