- 24 Mayıs 2010
- 2.344
- 19
- 158
benim iki gündür ateşim çıkıyo vücudum halsizleşiyo bacaklarım sızlıyo grip mi olacam ney:sinifsinif:
aman dikkat et kendine geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim iki gündür ateşim çıkıyo vücudum halsizleşiyo bacaklarım sızlıyo grip mi olacam ney:sinifsinif:
yok hiç ölçmedim. ama nolur nolmaz diye sürekli çalışma halindeyiz:dance:acaba yumurtalama mı olcak ateş yükseliyor ya o zaman ateş ölçüyomusun?
yok hiç ölçmedim. ama nolur nolmaz diye sürekli çalışma halindeyiz:dance:
tabı canım çalışmalar tam gaz devam 2 günde bir yapıyoruz biz bazen 1 günde 1 delikafadulden
tabı canım çalışmalar tam gaz devam 2 günde bir yapıyoruz biz bazen 1 günde 1 delikafadulden
valla her yerde gün aşırı deneyin deyince biz hiç art arda denemedik şimdiye kadar. bu ay olnazsa önümüzdeki ay onu da denerikkaydirigubbakcemile3tabı canım çalışmalar tam gaz devam 2 günde bir yapıyoruz biz bazen 1 günde 1 delikafadulden
hankını gıııızzzz kadının rahatlaması olayını mı:roflol:deniiz ustadlar burdayken dünkü sorunu bidaha sorsana:roflol:
valla her yerde gün aşırı deneyin deyince biz hiç art arda denemedik şimdiye kadar. bu ay olnazsa önümüzdeki ay onu da denerikkaydirigubbakcemile3
hankını gıııızzzz kadının rahatlaması olayını mı:roflol:
ay ben dün kırk takla attım onu sorana kadarevet evet aklinialirimsmile bulamadım tekrar yazcakdım
şşşşşttt ne oldu kızlar sustunuz![]()
bugün bütün kızlar yoğun galiba canım