Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bugün dua kapılarımız açık umarım ALLAH dualarımızı geri çevirmezz...hepimiz için dua edelim kızlarr..hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin sağlığımız ve mutlulupumuz hiç bozulmasınn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnn canım benim

kandiliniz mübarek olsun kızlar inş hepimizin duaları kabul olur rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir

sultannnnnn erkencisin cnm :)
aksam yoktun ben tek bekçilik yaptım topice :)

Günaydın kızlar hepinizi kocaman öperek selamlıyorum.opuyorumnanaktan Bu arada kandilinizde mübarek olsun canlarım inşallah hepimizin duaları kabul olur Yüce Mevlam hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir

günaydın arkadaşlar ben geldim....betüş sonuca hazırlıklıydın zaten inşallah çok üzülmemişsindir...hayırlısı artık...

Günaydın kızlar hepinizi kocaman öperek selamlıyorum.opuyorumnanaktan Bu arada kandilinizde mübarek olsun canlarım inşallah hepimizin duaları kabul olur Yüce Mevlam hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir

günaydınnnnnn hoşgeldin cnm bizde seni öpüyoruzz :))
aminnnnnnnn.... ALLAH hepimize bıcırık güzel yanakları tombiş bebişler versinnn..

günaydın arkadaşlar ben geldim....betüş sonuca hazırlıklıydın zaten inşallah çok üzülmemişsindir...hayırlısı artık...

ne kadar hazırlıklı olsanda hep biyerlerde umudun oluyo ama çok etkilenmedim evet allah herşeyin sabrını veriyo

saol canım hg sendee senınde kandılın mubarek duaların kabul olsun ınşlh

, karats
hg canım senınde kandılın mubarek olsun duaların kabul olsun ınşlh

kızlar bende bu akşam giderim diyodum dra ama kan testi için laba.açık olması lazım o yüzden yrn sbh gitmeye karar verdim bu akşam dualrınızı eksik etmeyin lütfen
drum bana progestan bittikten 3gün içinde adet olmuyosan büyük ihtmallae hamilesin demişti ve bugun biteli 3.günüm allahım inşş bebişimdir..geçen ay progestan bittikten ertesi gün adet olmuştum..

ne kadar hazırlıklı olsanda hep biyerlerde umudun oluyo ama çok etkilenmedim evet allah herşeyin sabrını veriyo

gerçektende öyle ya mesela bnm geçen ay yumurtam bile oluşmamıştı kontrolde yinede adet olunca üzülmüştüm biliyordum oysaki ...

kızlar bende bu akşam giderim diyodum dra ama kan testi için laba.açık olması lazım o yüzden yrn sbh gitmeye karar verdim bu akşam dualrınızı eksik etmeyin lütfen
drum bana progestan bittikten 3gün içinde adet olmuyosan büyük ihtmallae hamilesin demişti ve bugun biteli 3.günüm allahım inşş bebişimdir..geçen ay progestan bittikten ertesi gün adet olmuştum..

inş canım inş...dularımız seninlee güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaa :))

allahım gönlüne göre versin dualrım senle tatlım

günaydın yok canım vardım nerdeyse gece 2 kadar vardım ama kimse yoktu...hatta sana msj atcaktım dün yoktun yaa hayırdır die...:1hug:

açıktım tatlım ben bu gece hiç uyumadım ayagımı süpürgeye vurdum ayak bilegim morardı şişti birazda agrı yaptı uyuyamadım ben açıktım yanii...ben de sana baktım sen yoktun cnmm...

Back
X