Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende bu akşam giderim diyodum dra ama kan testi için laba.açık olması lazım o yüzden yrn sbh gitmeye karar verdim bu akşam dualrınızı eksik etmeyin lütfen
drum bana progestan bittikten 3gün içinde adet olmuyosan büyük ihtmallae hamilesin demişti ve bugun biteli 3.günüm allahım inşş bebişimdir..geçen ay progestan bittikten ertesi gün adet olmuştum..
uzulme canım dualarımız senınlee ınşlh mujdeler verırsın bızleree..ama bısey cıkmazsada uzulmek yokk oldumuu
açıktım tatlım ben bu gece hiç uyumadım ayagımı süpürgeye vurdum ayak bilegim morardı şişti birazda agrı yaptı uyuyamadım ben açıktım yanii...ben de sana baktım sen yoktun cnmm...
kızlar lısteyı artık hperı yapıyo demıı..gelsede yenılese lısteyıı nerde kaldıysaaa iştımaya gecıkıcek geneklava: ay benımde 3 gunum kaldı acayıp sancım varr kafamçokkarıştı
amin inşallahgünaydınnnnnn hoşgeldin cnm bizde seni öpüyoruzz :))
aminnnnnnnn.... ALLAH hepimize bıcırık güzel yanakları tombiş bebişler versinnn..
h.b. canım saol inşallah hepimizin duaları kabul olursaol canım hg sendee senınde kandılın mubarek duaların kabul olsun ınşlh
heyyyyyyy millet günaydın dedik kimse üstüne alınmıyo yaa:umursamaz:
geçmiş olsun canım ..demek rast gelmedik....bende dün gece uyumak için işkence çektim resmen en son 2 buçukdu uyumaya çalıştığımda ...en çıkta oturmaya ihtiyacım vardı..delikafadulden
ah işte onu yapabilcekmiyim pek bilemiyorum çünkü bu ay diğerlerine göre çok kaptırdım kendimi tedaviden dolayı sanırım kesin olcak sanmaya başladım
inşş sonuç pozitif olur olmazsada allahım sabır veriir inş
günaydın canım:1hug:
ınşlh canım yaa pazartesıden berı bu sancıyla ugrasıyom..ınşlh ugrastıgıma degerkaydirigubbakcemile3inş bebiş sancısıdır cnmmm...ilk belirtiler adet belirtileri gibi oluyor yaaa..
günaydıın canım..kandilin mübarek olsun ..
bsbirkin, ua27+, karats+, edammm, krizantem20, betus19, darkangellove58+
Kızlar,şekerler,canikolarrrr günaydııııınnnnnn,hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
opuyorumnanaktan
bsbirkin, ua27+, karats+, edammm, krizantem20, betus19, darkangellove58+
Kızlar,şekerler,canikolarrrr günaydııııınnnnnn,hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
opuyorumnanaktan