- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
kızlar ben milli görevim olan kaynanamlara gidiyorumklava:
yrn görüşmek dileğiyle hoşçakalın
bencedee

görüşürüz canımm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biraz işim var onu halledip çıkıcam bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kocaman öpüyorum kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
kız cvp verdik yaa sultanlaa..
ben ocakta ateşte közlüyorum çoksa fırına da verebilirsinn..ocaktan alınca hemen poşete koy agzını bağla öyle çabuk soyuluyor..15 dk bekle sonra soy..daha sonrada ince kıyy poşetle dolaba koy..
kızlar biraz işim var onu halledip çıkıcam bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kocaman öpüyorum kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
aşağı isim listesine bi baktım şok oldum. herkes burdahihoyyyt bi geçmişi okuyup geleyim.
evet tatlım gördüm teşk ederim:1hug:
aşağı isim listesine bi baktım şok oldum. herkes burdahihoyyyt bi geçmişi okuyup geleyim.
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) , karats, CNNYSR+, edammm+, makca, impaladeniz, minimim, babu+, hperi+, minikkuzucum+, darkangellove58+, perininkizi
![]()
kızlar ben geldim hepinizi çok özledim
![]()
![]()
hoşgeldin deniiiziim ya
zaten görüşemiyoz bırak geçmişi kimse yokken okursun..
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) , karats, CNNYSR+, edammm+, makca, impaladeniz, minimim, babu+, hperi+, minikkuzucum+, darkangellove58+, perininkizi
![]()
kızlar ben geldim hepinizi çok özledim
![]()
![]()
muanyen günlerimde bitti neden hala alıngansam sanki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tatlımm..nerelerdeydinn??