Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bu arada dün ilk defa hasanpaşa köftesi yaptım. muhteşem oldu kendim bile inanamadım benim yaptığımakaydirigubbakcemile3 hepinize tavsiye ederim. zor bişeyde değil. zaten ben bile yaptıysam herkes yapar. geçen beşamel soslu ıspanak denemiştim o iğrençti eşimle birer çatal alıp attık gerisini. ben bulantıdandır dedim ilk anda ama eşimde çok kötü çok ağır deyince attık onu komple. ama hasanpaşa köftesine eşimde bayıldı 10 numara olmuş dedizemuszemus bugünde bamya bulabilirsem hayatımda ilk defa bamya pişircem kociş için. ben sevmiyorum da o çok seviyormuş.

bu arada dün ilk defa hasanpaşa köftesi yaptım. muhteşem oldu kendim bile inanamadım benim yaptığımakaydirigubbakcemile3 hepinize tavsiye ederim. zor bişeyde değil. zaten ben bile yaptıysam herkes yapar. geçen beşamel soslu ıspanak denemiştim o iğrençti eşimle birer çatal alıp attık gerisini. ben bulantıdandır dedim ilk anda ama eşimde çok kötü çok ağır deyince attık onu komple. ama hasanpaşa köftesine eşimde bayıldı 10 numara olmuş dedizemuszemus bugünde bamya bulabilirsem hayatımda ilk defa bamya pişircem kociş için. ben sevmiyorum da o çok seviyormuş.

nasıl yaptın canım anlatsana :)) bende yeni şeyler denemeyi çok seviyorum :))

birde bugün vaktim olursa bişey deneyeceğim patatesi küp küp doğrayıp kapaklı tavada önce çok az yağ ile kızartıyo gibi yapıp sonra az bi suyla haşlıyo gibi yapıcakmışız. ne kızartma ne haşlama olacakmış çok değişik bi tadı oluyomuş. üzerine de kaşar serpip eriyince altını kapatacakmışız. bide bunu merak ediyorum.

birde bugün vaktim olursa bişey deneyeceğim patatesi küp küp doğrayıp kapaklı tavada önce çok az yağ ile kızartıyo gibi yapıp sonra az bi suyla haşlıyo gibi yapıcakmışız. ne kızartma ne haşlama olacakmış çok değişik bi tadı oluyomuş. üzerine de kaşar serpip eriyince altını kapatacakmışız. bide bunu merak ediyorum.

hmm güzell :))

merhaba kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz?var mı bi gelişme?

merhaba kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz?var mı bi gelişme?
şöyle bi gelişme var haberin var mı bilmiyorum ama ua27 ninki boş gebelikmiş. kürtaj olacakmış yaşadığımız en kötü olay bu daha da bunun üstünde bi gelişme yok.:sinifsinif:

biz bu tarifi hep yapaız ki ama kaşarlı değilde yumurta kırıyoruz ayy canım istedi..

selam canım hoşgeldin..ben iyiyim..bildiğim bir gelişme yok :) sen nasılsın?

idare ediyorum canım..mide bulantısı ve halsizlikle başetmeye çalışıyorum

şöyle bi gelişme var haberin var mı bilmiyorum ama ua27 ninki boş gebelikmiş. kürtaj olacakmış yaşadığımız en kötü olay bu daha da bunun üstünde bi gelişme yok.:sinifsinif:

az önce okudum canım,çok üzüldüm bende..hayırlısı böyleymiş demekki..:çok üzgünüm:

kızlar ben yeni uyandım desem ohaaa mı dersiniz bana akannehir
ne miskin oldum çıktım ben yaasempatiksalakcinni

tatlım allahın izniyle bişey olmaz merak etme senin onun varlığını öğrenene kadar her ne kullandıysan bebeğe zararı olmazmış ama test yaparsın eğer hamileysen öğrendikten sonra çok dikkat et inşş hamilesindir cnm :Saruboceq:

sağol canım çok iyi geldi yazdıkların Allah herkeze nasip etsin inşallah.

slm kızlar ben hala tatildeyim annemim yanındayım 22 sinde dönüyorum urfaya. gerçi pek bişey anlamadım tatilden hep hastalıklarla geçti:(

kıs bis hamileyken o kadar uyuyamıyoskaydirigubbakcemile3

sorma canım orucu uykuya tutturuyorum güya bgn erken uyanıcaktım dünden daha çok yattım:)kaydirigubbakcemile3
ama sahurdan sonra 7ye kdr uyumuyorum gecede öyle ondan yattım :kedi: :kedi:utandım şimdi:kedi:

Back
X