Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy cicim hoşgeldin ama bende tam çıkıyordum,benimki içeriden seslenip duruyor o gelmeden ben gideyim yanına

tmm cnm bak keyfine gülüm opuyorumnanaktan senin ovulasyon testin pozitif hadi hayırlısı olur inş. :Saruboceq:

ya ben testlere güvenmiyorum eşim zorla aldı bakım gelim boshayallersmile

bende pek güvenmiyorum banada çift çizgi çıkmıştı çünkü gayet net resmi bile var,ama kanda negatif 3,00 çıkmıştı..
ama olsun yinede bir umut zaten pozitif çıkarsa bugün yada yarın hemen kan testi yaptırırsın..

inanmadığım için testte bişey çıkmadı cnm hayırlısı olsun bakalım

inanmadığım için testte bişey çıkmadı cnm hayırlısı olsun bakalım

hayırlısı olsun canım,baksana bu ay hepimiz geç olduk zaten belki havalardandır..Olacaksada olsun bir an öncede bari çalışmalara başlayın :)) sende olursan bal tarçın çörekotu yaparsın bu ay..
hadi hayatım çıktım ben yarın görüşürüz.kendine iyi bak..
opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım,baksana bu ay hepimiz geç olduk zaten belki havalardandır..Olacaksada olsun bir an öncede bari çalışmalara başlayın :)) sende olursan bal tarçın çörekotu yaparsın bu ay..
hadi hayatım çıktım ben yarın görüşürüz.kendine iyi bak..
opuyorumnanaktan

inş. cnm başlarım neden olmasın :3: :3: :3: :3: :3:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|10 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|9 hafta
CNNYSR|9 hafta
ozpar|7 hafta

[/table]

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

mrb kızlar 6 yıllık evliyim geçen ay ilk aşılamamı oldum. malesef tutmadı ağlamaktan öldüm çünkü benm çok fazla deneyecek ilacım yok elimdeki ilaçları aşılama yapan ve ikizi olan bir aile dostumuz vermişti.sağlık güvencemiz olmadığı için altından kalkamamktan korkmuştuk.neyse benim yumurtalıklarım çok aşırı tepki vermiş çok büyümüşler 1 hafta erken adet oldum.doktorum görür görmez stres yaptığımı ve olmamasının en büyük etkisinin bu old. söyledi. sanırım burası tam bana göre şimdi kontrol hapı kullanıyorum bitince adet olmayı beklicem 2. günümde gidecem eğer herşey normalse 2. denemeye geçecez.2. de tutmassa tüp bebek dedi doktorum ama ben 3. de denemek istiyorum.

mrb kızlar 6 yıllık evliyim geçen ay ilk aşılamamı oldum. malesef tutmadı ağlamaktan öldüm çünkü benm çok fazla deneyecek ilacım yok elimdeki ilaçları aşılama yapan ve ikizi olan bir aile dostumuz vermişti.sağlık güvencemiz olmadığı için altından kalkamamktan korkmuştuk.neyse benim yumurtalıklarım çok aşırı tepki vermiş çok büyümüşler 1 hafta erken adet oldum.doktorum görür görmez stres yaptığımı ve olmamasının en büyük etkisinin bu old. söyledi. sanırım burası tam bana göre şimdi kontrol hapı kullanıyorum bitince adet olmayı beklicem 2. günümde gidecem eğer herşey normalse 2. denemeye geçecez.2. de tutmassa tüp bebek dedi doktorum ama ben 3. de denemek istiyorum.

hg canım :) öncelikle herşeyin hayırlısı olsun diyoruz. hep olumsuzluklar yaşasakta bunda da bir hayır var demeyi öğrenmemiz isteniyor belki de.
ama şu ramazan vesilesiyle de allah dualarımız her an kabul edebilir. dilyelim isteyenin gönlüne göre versin yüce rabbim. dilerim ki hiç birşeye gerek kalmadan kendiliğinden oluverir en kısa zamanda kucağına alıverirsin bebğini :)

hb perininkizi evt haklısın her olumsuzluktan bir olumlu sonuç çıkarmamamız lazım aşılamam olduğunda hakkımda hayırlısı neyse o ols diye dua etmiştim ama tutmayınca çok sitem ettim ama neyseki toparladım kendimi artık daha bilinçli davranıyorm.umarım canım isteyen herkes annelik duygusunu yaşar

stressss
benim strese girmemem mümkün değilkiii.
allah o kaynnamı bildiği gibi yapsın kötükedihüso

kızlar test biraz silik çıktı yarın doktora gidiyorum canlarım dua edinnnkaydirigubbakcemile5

canım aşılamadan sonra kendiliğinden kalanlar çok..
inş.seninde öyle olur
Rabbim gönlüne göre versin

Back
X