Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nooldu hastalanmadın değilmi hala kubimm
ayy cicim hoşgeldin ama bende tam çıkıyordum,benimki içeriden seslenip duruyor o gelmeden ben gideyim yanına
ayyy yaaaaa hadi hadi merak ettim söyle hemenn :Saruboceq: :Saruboceq:
ya ben testlere güvenmiyorum eşim zorla aldı bakım gelim boshayallersmile
inşallah hayatım,hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda
inanmadığım için testte bişey çıkmadı cnm hayırlısı olsun bakalım
hayırlısı olsun canım,baksana bu ay hepimiz geç olduk zaten belki havalardandır..Olacaksada olsun bir an öncede bari çalışmalara başlayın :)) sende olursan bal tarçın çörekotu yaparsın bu ay..
hadi hayatım çıktım ben yarın görüşürüz.kendine iyi bak..
opuyorumnanaktan
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]
GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|10 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|9 hafta
CNNYSR|9 hafta
ozpar|7 hafta
[/table]
mrb kızlar 6 yıllık evliyim geçen ay ilk aşılamamı oldum. malesef tutmadı ağlamaktan öldüm çünkü benm çok fazla deneyecek ilacım yok elimdeki ilaçları aşılama yapan ve ikizi olan bir aile dostumuz vermişti.sağlık güvencemiz olmadığı için altından kalkamamktan korkmuştuk.neyse benim yumurtalıklarım çok aşırı tepki vermiş çok büyümüşler 1 hafta erken adet oldum.doktorum görür görmez stres yaptığımı ve olmamasının en büyük etkisinin bu old. söyledi. sanırım burası tam bana göre şimdi kontrol hapı kullanıyorum bitince adet olmayı beklicem 2. günümde gidecem eğer herşey normalse 2. denemeye geçecez.2. de tutmassa tüp bebek dedi doktorum ama ben 3. de denemek istiyorum.
mrb kızlar 6 yıllık evliyim geçen ay ilk aşılamamı oldum. malesef tutmadı ağlamaktan öldüm çünkü benm çok fazla deneyecek ilacım yok elimdeki ilaçları aşılama yapan ve ikizi olan bir aile dostumuz vermişti.sağlık güvencemiz olmadığı için altından kalkamamktan korkmuştuk.neyse benim yumurtalıklarım çok aşırı tepki vermiş çok büyümüşler 1 hafta erken adet oldum.doktorum görür görmez stres yaptığımı ve olmamasının en büyük etkisinin bu old. söyledi. sanırım burası tam bana göre şimdi kontrol hapı kullanıyorum bitince adet olmayı beklicem 2. günümde gidecem eğer herşey normalse 2. denemeye geçecez.2. de tutmassa tüp bebek dedi doktorum ama ben 3. de denemek istiyorum.