Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalımmmmmmmmmmmmmm

selam canım iyiyiz sen nasılsın?

içindeki ses sana doğru söyler her zaman, hayırlısı olsun kuzum :)

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:

inş cnm hepimizin inş minik bebişleri olcakk
evet eşimlede mutluluk rüzgarları esiyor nazar değmesin herşey yoluna gircek inanıyorum
bir an hayat karamsarlaşıyosada kalbin güzelse güneş sana doğuyor bence
allah hepimizi bu aylarda mutlu etsin inşşş :nazar:

Ayy canım çok sevindim Allah nazardan saklasın :nazar:
İnşallah canım inşallah

sevgicim sabah babanı sormuştum görmedin galiba yada ben cevabı görmedim,nasıl oldu canım herşey yolundamı çıktımı hastaneden?

yok canım daha hastanede çıkmadı henüz.
ama durumu iyi çok şükür hergün 2 kere insilün yapıyorlar gözetim altında yani

geçmiş olsun cnm ya derdim den unuttun özür dilerim

kızlar ovulasyon testi kullanan varmı??
kafam karıştı şimdi ben tahlıl yaptım diyelim sabah 10 da pozitif çıktı akşama çalışma yapılsa olur dimi 24-48 saat diyoda kanala 24 saat sonra geliyomuş yumurta 24 saat sonra 48 saat öncesi ben sabah yaptım testi akşam çalışsam olur dimi???

ne güzel atlattın bunuda demekki zamanı gelmemiş bak açık kanallar sorunsuz allah zamanı gelince verecek inşşş

evet canım , hayırlısı valla :) şimdi içim daha rahat, film çektirdikten sonra stres katsayım azaldı, hayırlısıyla bekliyoruz artık bebişimizi hayatımıza :)) dediğin gibi hayırlısı olsun, rabbim dualarımızı duysun.

geçmiş olsun cnm ya derdim den unuttun özür dilerim

kızlar ovulasyon testi kullanan varmı??
kafam karıştı şimdi ben tahlıl yaptım diyelim sabah 10 da pozitif çıktı akşama çalışma yapılsa olur dimi 24-48 saat diyoda kanala 24 saat sonra geliyomuş yumurta 24 saat sonra 48 saat öncesi ben sabah yaptım testi akşam çalışsam olur dimi???

Ben varım canım..olur olur,ben akşamları yapıyorum genelde,sabah idrarıyla yapmayın diyor çünkü..birde 4 saat öncesinden idrarını tutucan yapmican ve çok sıvı tüketmeyeceksin.
pozitif çıktığında 24-36 saat içinde yumurtlayacağını gösteriyor,eh o dönemde durmak yok habire habire :))

Merhaba HERKESEEEEE

oooo banucum yaa nerelerdesin sen özlettin kendini vallahi,nasılsın canım?

Iyiyim bitanelerim işlerin yoğunluğundan giremedim ne zamandır.bu arad rahim flim çekildi bu ay yarın regli olmam lazım vede olucamm anlaşılan belirtiler o yönde sol yumurtalığımın üstünü kaplamış kist bu yüzden tek yumurtayla takılıyormuşum ve tüpler açık çıktı allahtan ama daha önceki kürtajdan dolayı rahime zarar vermiş doktor yarabbim allahından bulsun aziz mubarek gün onun için birde operasyon geçiricemmm kızlar içimi döktüm biraz ama sizlere merhaba der demez sizler neler yaptınız canlarım

Iyiyim bitanelerim işlerin yoğunluğundan giremedim ne zamandır.bu arad rahim flim çekildi bu ay yarın regli olmam lazım vede olucamm anlaşılan belirtiler o yönde sol yumurtalığımın üstünü kaplamış kist bu yüzden tek yumurtayla takılıyormuşum ve tüpler açık çıktı allahtan ama daha önceki kürtajdan dolayı rahime zarar vermiş doktor yarabbim allahından bulsun aziz mubarek gün onun için birde operasyon geçiricemmm kızlar içimi döktüm biraz ama sizlere merhaba der demez sizler neler yaptınız canlarım

bu doktorlara ne zaman güvenilecek ya anlamıyorum valla inşallah o adam yüzünden bi sorun çıkmaz canım çok geçmiş olsun

bu doktorlara ne zaman güvenilecek ya anlamıyorum valla inşallah o adam yüzünden bi sorun çıkmaz canım çok geçmiş olsun

Sağol bitanem aminn inan çok canım sıkkın vede çok sıkıldım ben bu işten artık her ay her ay bekle birde üstüne benden sonra evlenen arkadaşlar bile doğurdu kıskançlık değil bu allahım hepsinin sağlıklı olmasını nasip etsin ama canımda sıkılmıyor değil hani

Back
X