sağol canımmm senin nasıl filimden sonra sıkıntı oldumu
olmadı canım, herşey normal. teşekkür ederim a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımmm senin nasıl filimden sonra sıkıntı oldumu
İnşallah o da olur canım en yakın zamanda
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalımmmmmmmmmmmmmm
içindeki ses sana doğru söyler her zaman, hayırlısı olsun kuzum :)
inş cnm hepimizin inş minik bebişleri olcakk
evet eşimlede mutluluk rüzgarları esiyor nazar değmesin herşey yoluna gircek inanıyorum
bir an hayat karamsarlaşıyosada kalbin güzelse güneş sana doğuyor bence
allah hepimizi bu aylarda mutlu etsin inşşş![]()
olmadı canım, herşey normal. teşekkür ederim a.s.
sevgicim sabah babanı sormuştum görmedin galiba yada ben cevabı görmedim,nasıl oldu canım herşey yolundamı çıktımı hastaneden?
yok canım daha hastanede çıkmadı henüz.
ama durumu iyi çok şükür hergün 2 kere insilün yapıyorlar gözetim altında yani
ne güzel atlattın bunuda demekki zamanı gelmemiş bak açık kanallar sorunsuz allah zamanı gelince verecek inşşş
amin canımAllah sağlık versin canım.
geçmiş olsun cnm ya derdim den unuttun özür dilerim
amin inşallah canımAllah acil şifalar versin, kontrol altında olması sevindirici. dilerim toparlar bir an evvel :Saruboceq:![]()
Merhaba HERKESEEEEE
geçmiş olsun cnm ya derdim den unuttun özür dilerim
kızlar ovulasyon testi kullanan varmı??
kafam karıştı şimdi ben tahlıl yaptım diyelim sabah 10 da pozitif çıktı akşama çalışma yapılsa olur dimi 24-48 saat diyoda kanala 24 saat sonra geliyomuş yumurta 24 saat sonra 48 saat öncesi ben sabah yaptım testi akşam çalışsam olur dimi???
Merhaba HERKESEEEEE
Herkes sustu yine
boshayallersmile evet
ben 1 saat dışarı çıkıp geliyorum kızlar,öptüm sizi..
Iyiyim bitanelerim işlerin yoğunluğundan giremedim ne zamandır.bu arad rahim flim çekildi bu ay yarın regli olmam lazım vede olucamm anlaşılan belirtiler o yönde sol yumurtalığımın üstünü kaplamış kist bu yüzden tek yumurtayla takılıyormuşum ve tüpler açık çıktı allahtan ama daha önceki kürtajdan dolayı rahime zarar vermiş doktor yarabbim allahından bulsun aziz mubarek gün onun için birde operasyon geçiricemmm kızlar içimi döktüm biraz ama sizlere merhaba der demez sizler neler yaptınız canlarım
bu doktorlara ne zaman güvenilecek ya anlamıyorum valla inşallah o adam yüzünden bi sorun çıkmaz canım çok geçmiş olsun