Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Günaydın kızlar sabah sabah süper haber aldım sizden yeğenimiz geliyomuş:))
Banucum tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıklı bir yaşam nasip etsin bebişine darısı başımıza en kısa zamanda inş. canım bize dua et bak hamişsin duaların kabul olur şu mübarek günlerde
Kubıcim de hiç üzülmesin hakkında hayırlısı inş. bir daha ki aya...

banucum eşin ne dedi,ne yaptı söylemedin ??

benim ev dublex merdivenlere mumları yaktım ve hediye paketş yaptım testi ışıkları kapattım sana bi hediyem var dedim paketi açınca kaldı yavrum ağlamaya başaldı ama ikimizde salak gibiyiz tam kaptırmamaya çalışıyoruz kendimizi sağlık sorunlarım olduğundan allahım sağlıkla kalp atışlarını duymayı nasip etsin o zaman asıl bilincine varıcaz sanırım

Banucum tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıklı bir yaşam nasip etsin bebişine darısı başımıza en kısa zamanda inş. canım bize dua et bak hamişsin duaların kabul olur şu mübarek günlerde

amin canım benim inan hergün hepimiz için dualarımı eksik etmiyorum bu aziz mubarek gün canlarım

saol canım allah razı olsun inş. sağsalim kucağına alırsın.:ecrin_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
Canım senin sorun neydi kaç yıldır uğraşıyodun neler yaşadın bize anlatabilir misin?

Canım benim 2 kürtajım var kürtajın birinde rahmimi oymuşlar ve sağ yumurtalığımıda kaplayan bir kistim mevcut bitanem 1 yıldır istiyordur ama kimyasal gebelik falanda atlattım en son temmuzayında rahim filminde tüplere bakıldı açık çıktı bu ayda müjdeli haberi aldım

benim ev dublex merdivenlere mumları yaktım ve hediye paketş yaptım testi ışıkları kapattım sana bi hediyem var dedim paketi açınca kaldı yavrum ağlamaya başaldı ama ikimizde salak gibiyiz tam kaptırmamaya çalışıyoruz kendimizi sağlık sorunlarım olduğundan allahım sağlıkla kalp atışlarını duymayı nasip etsin o zaman asıl bilincine varıcaz sanırım

süperr alkisalkisalkis inş cnm sağlıkla kucağına aldığın günleri görmen dilerğiyle opuyorumnanaktan

banu77

günaydın canım çook tebrikler..allahım sorunsuz ve sağlıklı bi gebelık geçirmeni nasip etsin...

günaydın arkadaşlar
banu canım geçmişi okuyup kubiyi beklerken güzel haber senden geldi gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kubicim canım hiç üzülme daha yolun başındasın bak bana 10 senelik evliyim ve hala uğraşıyorum
kızlar benim adet gelecek galiba hatta erken gelebilir bacaklarım ağrıyo kasıklarımda batma var ve karnım şiş normalde cumartesi olmam gerekiyor bakalım
olursam eğer doktorumu değişitiryorum zaten bakalım bu ne olacak hayırlısı

günaydın kızlar....anca gelebildimm...hamilemiz olmuşşşş süperrrrrrrrhihoyyyt tebrik ederim adaşımıhihoyyyt

kübracım sen de üzülme canım lütfen daha önünde uzun bi zaman var genceciksin umudunu kaybetme asla....

günaydın arkadaşlar
banu canım geçmişi okuyup kubiyi beklerken güzel haber senden geldi gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kubicim canım hiç üzülme daha yolun başındasın bak bana 10 senelik evliyim ve hala uğraşıyorum
kızlar benim adet gelecek galiba hatta erken gelebilir bacaklarım ağrıyo kasıklarımda batma var ve karnım şiş normalde cumartesi olmam gerekiyor bakalım

Sağol bitanemmm inşallah yakında topigimiz hamilelerle dolucak sizlerdende güzel haberler alınca mutluluğum dahada tamamlanacak hep beraber büyütücez göbişlerimizi daha sonrada bebişlerimizi

günaydın canım hoşgeldin..

Amin canım inşallah sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.

kızlar sol kasığım ağrıyo. miğdem de yanıyooo.. psikolojik sanırım..

belli olmaz sende hadi git test yaptır ne bekliyorsunki daha canım..

aminnn allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

amin canım

günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız bakalım...
banu arkadaş hamilemiş :))

günaydın kuşum
evet liste uzuyor :))

günaydın arkadaşlar

günaydın canım
hayırlısı olsun inşallah..yıllar uğraşmakla geçiyor böyle..İyi bir doktor bulmak şart..

günaydın kızlar....anca gelebildimm...hamilemiz olmuşşşş süperrrrrrrrhihoyyyt tebrik ederim adaşımıhihoyyyt

kübracım sen de üzülme canım lütfen daha önünde uzun bi zaman var genceciksin umudunu kaybetme asla....

Günaydın canım hoşgeldin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Back
X