günaydın canım
hayırlısı olsun inşallah..yıllar uğraşmakla geçiyor böyle..İyi bir doktor bulmak şart..
Günaydın canım hoşgeldin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hoşbulduk fıstıgımmm nasılsınnn bakalm???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım
hayırlısı olsun inşallah..yıllar uğraşmakla geçiyor böyle..İyi bir doktor bulmak şart..
Günaydın canım hoşgeldin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Yüce rabbim bu aziz mubarek günde bebişlerini bekleyen herkese nasip etsin dualarımızı duysun yarabbim herkese ilk önce bu güzel haberi almayı nasip etsin daha sonrada sağlıkla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yarabbim
kuzlar ya benim aşılamam tutmamıştı 1 hafta erken adet olmuştum 3. gün doktorum doğum kontrol hapı verdi. 7 gündür içiyorm ama 5 gündür siyah kan geliyor ve gögüslerim çok ağırıyor.sizinde aşılama tutmadığında kontrol hapı içeniniz oldumu veya böle şikayeti olanınız.
ben geldim kızlar
ben geldim kızlar
hoşgeldin canım
hoşdeldiniz canım...
iyiyim babuşumm uğraşıyorum buradaki manyaklarla, ihbar hesaplıyorum acaba hemen istifa edip çıksam kaç para öderim diye kaydirigubbakcemile3
banucum çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah canım
ben geldim kızlar
yok canım ben hiç bilmiyorum,ama genelde ilk sefer aşılama tutmuyormuş,ikinci,üçüncü denemede şans artıyormuş.Eğer imkanınız varsa deneyin tekrar derim.
kontrol hapı verildiğinide ilk defa duydum niyeki acaba? hem o kadar hormon ver yumurtalar büyüsün çatlasın diye uğraş,sonrada bütün dengeni bozacak kontrol hapı kullan :uhm: :uhm: :uhm:
kızlar inanmıyorum yaaaaaa sonuç çıkmış negatiff offff bütün hayallerim suya düştü daha pozitif olamam ben yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar dün gece yumurtalığım hareketlenmeye başladı 9. gündeyim acaba bal tarçın etkisimi inşşş bugün 18-23 ovulasyona gününe girdim
canım benim hoşgeldin...sne yokken de ben geldim...iş çok yine anca yazabildim...gecmisi yarım yamalak okudum kanaman olmus dün...geçmiş olsun cnaımmm.. baban da iyidir umarım?
walla avatara ekleyebildim testi kızlar
dün akşam yaptım daha salak gibiyim allahım herhese nasip etsin aziz mübarek gün
busecan35+, ceremi, CNNYSR, darkangellove58+, hperi+, karats+
a.s. merhaba kızlar, ben geldim . herkes iyi sanırım :1hug: