Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kuzlar ya benim aşılamam tutmamıştı 1 hafta erken adet olmuştum 3. gün doktorum doğum kontrol hapı verdi. 7 gündür içiyorm ama 5 gündür siyah kan geliyor ve gögüslerim çok ağırıyor.sizinde aşılama tutmadığında kontrol hapı içeniniz oldumu veya böle şikayeti olanınız.

Yüce rabbim bu aziz mubarek günde bebişlerini bekleyen herkese nasip etsin dualarımızı duysun yarabbim herkese ilk önce bu güzel haberi almayı nasip etsin daha sonrada sağlıkla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yarabbim

banucum çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah canım

kuzlar ya benim aşılamam tutmamıştı 1 hafta erken adet olmuştum 3. gün doktorum doğum kontrol hapı verdi. 7 gündür içiyorm ama 5 gündür siyah kan geliyor ve gögüslerim çok ağırıyor.sizinde aşılama tutmadığında kontrol hapı içeniniz oldumu veya böle şikayeti olanınız.

yok canım ben hiç bilmiyorum,ama genelde ilk sefer aşılama tutmuyormuş,ikinci,üçüncü denemede şans artıyormuş.Eğer imkanınız varsa deneyin tekrar derim.
kontrol hapı verildiğinide ilk defa duydum niyeki acaba? hem o kadar hormon ver yumurtalar büyüsün çatlasın diye uğraş,sonrada bütün dengeni bozacak kontrol hapı kullan :uhm: :uhm: :uhm:

iyiyim babuşumm uğraşıyorum buradaki manyaklarla, ihbar hesaplıyorum acaba hemen istifa edip çıksam kaç para öderim diye kaydirigubbakcemile3

ayyy deliii seniii...istifa etme yaa kıdemin yok mu?? eger cok sıkıldıysan ordan seni çıkarmaları için bi şeyler yap...onlar cıkarmak zorunda kalsın...ayrıca cok kafaya takarsan istifa olayını istifa ettikten sonra ihbar sürende çalışırsan tazminat ödemene gerek kalmaz..yok istifa ettiğim gün giderim diyorsan o zaman para ödemen gerekir..

yok canım ben hiç bilmiyorum,ama genelde ilk sefer aşılama tutmuyormuş,ikinci,üçüncü denemede şans artıyormuş.Eğer imkanınız varsa deneyin tekrar derim.
kontrol hapı verildiğinide ilk defa duydum niyeki acaba? hem o kadar hormon ver yumurtalar büyüsün çatlasın diye uğraş,sonrada bütün dengeni bozacak kontrol hapı kullan :uhm: :uhm: :uhm:

yumurtalarım çok aşırı tepki vermiş çok büyümüş demişti sanırım ondan die düşünüyorum.ama resmen dengem bozuldu.neyseki 1 belkide 2 kez yetecek iğnemiz var denicez inş. gerçi doktorum 2 denemeden sonra olmassa tüp bebek deneyin dedi ama ben düşünmüyorum olmassa doktorumu değişeceğim.

kızlar inanmıyorum yaaaaaa sonuç çıkmış negatiff offff bütün hayallerim suya düştü daha pozitif olamam ben yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kubicim üzülme, kafanı rahat tut, tatilden döndüğünüzde yoluna sokarsın herşeyi, belki daha zamanı değildir bebişinin :) üzülmek yok tamam mı?

canım benim hoşgeldin...sne yokken de ben geldim...iş çok yine anca yazabildim...gecmisi yarım yamalak okudum kanaman olmus dün...geçmiş olsun cnaımmm.. baban da iyidir umarım?

babam iyi canım bugün çıkıyor hastaneden çok şükür evet dün biraz pembemsi akıntım vardı sonra kahverengiye döndü doktora gittik bi sorun yok dedi aslında birkaç gündür progestanıda bıraktım ilacı kestiysen ondan olmuştur dedi eşimde yanımdaydı bende yok içiyorum dedim

Back
X