Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana 10 - 15 dk müsade hemen dönerim
merhabalar şekerler :)
dün 3 saat süren bir yolculuğun ardından libya topraklarına ayak bastım :)
daha önce de katar ve ürdün'de bulunmuş olduğumdan bir arap ülkesinde yaşamaktan sıkıntı duyacağımı hiç sanmıyorum, ayrıca sevdiceğimin yanında olunca bana her yer cennet :)
şimdilik sizi çok öpüyorum, geniş bir zamanda gelip uzun uzun anlatırım :) şimdilik hoşçakalın...
canımmm hoşgeldinnnn....keyfin yerinde belli ki cok sevindim senin adına bol bol hasret giderin eşinlee ve çalışmaları eksik etmeyinnkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
merhabalar şekerler :)
dün 3 saat süren bir yolculuğun ardından libya topraklarına ayak bastım :)
daha önce de katar ve ürdün'de bulunmuş olduğumdan bir arap ülkesinde yaşamaktan sıkıntı duyacağımı hiç sanmıyorum, ayrıca sevdiceğimin yanında olunca bana her yer cennet :)
şimdilik sizi çok öpüyorum, geniş bir zamanda gelip uzun uzun anlatırım :) şimdilik hoşçakalın...
hoşgeldin canımmm
sağsalim eşine kavuşmuş olmana çok sevindim canım bol bol hasret giderirsiniz artık
hoşgeldin canımmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımbende geldimm sositososito sositososito
doktordan geldim ilk başta hormon testi istedi ulturasyon baktı herşey temiz dedi eşimi sordu tahlil kağıtllarını götürmeyi unutmuşum sonuçları almaya gitcemde götürcem sonra diğer işlemlere bakcakmış çok işim var çok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bide kolum çok acıyo iğne morartı hemen akannehir acıyo mafoldumben :roflol: :roflol:
doktordan geldim ilk başta hormon testi istedi ulturasyon baktı herşey temiz dedi eşimi sordu tahlil kağıtllarını götürmeyi unutmuşum sonuçları almaya gitcemde götürcem sonra diğer işlemlere bakcakmış çok işim var çok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bide kolum çok acıyo iğne morartı hemen akannehir acıyo mafoldumben :roflol: :roflol:
handancık kahvaltı değil de brunch yapıyo sanırım kaydirigubbakcemile3
masadaki herşeyi yemeyi planladı galiba o yüzdende bu kadar uzun sürmüş olablir kaydirigubbakcemile3