• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim denizcim, dışardan geldim yoruldum :D
sen nasılsın? efecik nasıl :)

bizde iyiyiz nasıl olalım. uzun bir tatilden sonra adapte olmaya çalışıyoruz tekrar. dünümüz zaten sersem gibi geçti ancak dinlenebildik. bugün de gezdik dolaştık derken akşam oldu yine.

bizde iyiyiz nasıl olalım. uzun bir tatilden sonra adapte olmaya çalışıyoruz tekrar. dünümüz zaten sersem gibi geçti ancak dinlenebildik. bugün de gezdik dolaştık derken akşam oldu yine.

tatil dönüşü biraz zaman alıyor toparlanmak :))
uzun tatiller çok fena yapıyor insanı, yıllık izin gibi :D

ben kaçtım kızlar, yoksa yemeğe yetişemeyeceğim :) yarın sizinleyim, bu acil çıkış için kusura bakmayın :/
öpüldünüzzzz :)

Son düzenleme:
tatil dönüşü biraz zaman alıyor toparlanmak :))
uzun tatiller çok fena yapıyor insanı, yıllık izin gibi :D

evet o işin bir boyutu birde şu boyutu var bayrama gidiyorsunuz kumaş pantolonlar takımlar gömlekler gelince koca valizin içindekileri komple yıkayıp ütüleyip kaldırmak gerekiyo. siyahları yıkadım dün onlar kuruyo şimdi. bugün onları toplasam orta renkliler var ve son olarakta beyazlar. bütün bunlar yıkanacakj kuruyacak ütülenecek yerleşecek of bu da bana baya bi zor geliyor yaa:))

ben kaçtım kızlar, yoksa yemeğe yetişemeyeceğim :) yarın sizinleyim, bu acil çıkış için kusura bakmayın :/
öpüldünüzzzz :)

imjuli kim gıııı :)) görüşürüz. iyi bak kendine.

evet o işin bir boyutu birde şu boyutu var bayrama gidiyorsunuz kumaş pantolonlar takımlar gömlekler gelince koca valizin içindekileri komple yıkayıp ütüleyip kaldırmak gerekiyo. siyahları yıkadım dün onlar kuruyo şimdi. bugün onları toplasam orta renkliler var ve son olarakta beyazlar. bütün bunlar yıkanacakj kuruyacak ütülenecek yerleşecek of bu da bana baya bi zor geliyor yaa:))

ay evet yaa, ben de kaç gündür çamaşır yıkıyorum, ütü yapıyorum :))
sadece git gel yapsan iyi, dönünce toparlanması epey zaman alıyor valla. kolay gelsin denizcim çok :)

imjuli kim gıııı :)) görüşürüz. iyi bak kendine.

benim ben :D buseden özendim.

yaa bi de açıkçası ne zamandır aklımdaydı da nasıl yapacağımı bilmiyordum, ben eski rumuzumla üye olurken buraya bu kadar bağlanacağımı ve burdan güzel arkadaşlıklar kurabileceğimi hesaba katmamıştım. uyduruvermiştim :))

o yüzden şimdi daha normal bi kullanıcı adım olsun istedim artık.

hımmmm piki :)

çıkıyorum ben kızlar, yarın görüşmek üzere.
görüşürüzzz :)

slm kızlar kimse yok galiba neyse ben geçmişe bakana kadr gelirseniz konuşuruz....

slmm kızlarrrrr.nazzdan haber yok galiba

kız gul ben geldım dıyemı cıktın..msn ye de gelmıyosun bı sorun var anladım kadarıyla neyse saglık olsunn..ben cıkıyorum gul sen gırebılırsın

neden sen geldim diye çıkıcam sabah 7:30 da kalktım uzun süre oturunca dinlenmek için çıkmıştım ayrıca sancılarım var diye kaç günden beri yazıyordum ayse geçmiş mesajlarda gördüysen.
msn de denk gelemedik demekki bende seni göremedim msn de uzun zamandır sende mi benden kaçmış oluyosun yani? zaten bi kaç hafta önce şehir dışındaydım aysecim ayrıca girmek için yada çıkmak için ne sen benden nede ben senden izin almıycam buna kendimiz karar verebiliriz heralde ......

kızlar ben cıkıyorummm..öptüm sizii handan bacımı slm soyleyın bı ara gırerım gene ...
ben cıkıyımda gul gırsın???anladım kadarıyla bı sorun var ama ne sorun var anlamadım bu sekılde davrandıklarında hıc hosuma gıtmıyor bı sıkıntı varsa konussalar anlıcam ama cevremdekılerın hepsı bu sekılde suskunlasıp ortadan kayboluyorlar saglık olsun.gul sana cvp hakkı dogdu ::)) cvp beklıyorum

sana çok tşkr ederim ayse ...........
uzun zamandır denk gelmediysek bu şekilde hesap sormak yerine bana telefon açabilirdin .şimdiye kadar ayrıca benim senle ne gibi bi sorunum olabilir sen konuşmak için aradın da açmadım mı telefonu? ben zaten kendi halimle uğraşıyorum bu ay sen biliyomusun ne haldeyim sancılrımı işlerimi stresimi korkularımı bilmediğin şeyler hakkında bu şekilde burda yorum yapamazsın ha kendini yakın gördüğün için tabii sorabilirsin ama hem bu şekilde değil hemde telefon açabilirsin daha önce dediğim gibi gerçekten merak ediyorsan .daha yazıcak çk şey var ama neysee hakikaten tşkrlr bu konu burda kapansın zaten doğum korkusu stresi bana yeter bu tür şeylerle uğraşmak istemiyorum .............

Son düzenleme:
hpericik nasılsın cnm özledim hepinizi bişey sorup kaçıcam :)))) rahim filminde anesteziylemi olum sen ne yaptın bide benden rahim filmi içn 120 tl istediler anesteziyle olursafiyatı ne kadar oluyo acep ??? öptüm kocamn hepinizi :) bu ne biçim kk yaa öpme işereti bile yokk:))))

kızlaar bn geldim ama test yaptıramadım yaaa
sağlık ocağı ikametim olmadığı için yapmadı:(karşıdaki dal merkezide bhcg yapmıyomuş:( hastaneya git dedi orasıda çok uzak gidemedim eşimle gidicem artık.((

cnm benimde aklım sendeydi bu gün işlerim bitince direk neti açmıştım sizlerden iyi haberi almak için ama tabi başka bi şok yaşadım o ayrıı.....
ama şaşırdım ya cnm ikametimiz daha buraya gelmden ben bi çok tahlillerimi sağlık ocağında yaptırmıştım gebelik içinde dahil....
neyse hakkında hayırısı cnm inşallah yarın ii haberi alırız yoncacım...

huhuhuuuu ben geldim
herşey temiz çıktı kanamanda normal sorun yok dedi,ilk gün sökecek tabi dedi
perşembe günü klomene başlıyorum 5 gün içicem sonra haftaya perşembe 2 aralıkta kontrole gidicem..
duruma göre çatlatma iğnesine karar vericek..haftaya cumartesi aşılama olur yumurtalar büyüdüyse dedi.

cnm çok sevindim herşeyin güzel çıkmasına hakkında hayırlısı cnm inşallah hayırlısıyla sonuna kadar böle güzel gider iyi haberi alırız handancım inşallah ben sana kızımın doğduğu haberini vericem sende bana kızına hamiş olduğun haberi vericen aynı anda ..........

merhaba kızlar. nasılsınız? bugün annemle beşik bakmaya gittik. park yataklara da baktık. çok kararsız kaldım. ne yapcam hiç bilmiyorum. ben beşikten yanayım eşim park yatağı daha çok beğeniyor. yarın eşimle beğendiğim bir iki modele bakıp karar vericez artık.

mrb denizcim nasılsın?
cnm bizde önce çok kararsız kaldık park yatak yada mobilya beşik arasında ama mobilya beşikten bi türlü vaz geçemedim aldık ve kurdurduk muhteşem duruyo bence içinde kalmasın beşiği al ek olarak ta park yatağı alabilrisin gerek kalırsa tabi sn karar senin tatlım ....
ayrıca denizcim ve diğer kızlar hani büyüyebilen beşikler varya bence tercih etmeyin bi çok arkadaşım memnun değil çocuk büyüdüğü için yatağı açtılar sadece boyu uzadı eni aynı kaldığı için ensiz geldi mecbur kaldırıp baza aldılar zaten 2 katı fiyat kullanışlı olmadıktan sonra gerek yok bence .....

denizzz nerelerdesin canım yaaa .....
nasılsınız....

bu arada benim tecihim beşikden yana...
görümcem hem beşik hemde park beşik aldı salonda park..
yatak odasında normal beşik ...oo çok memnun keşke normal beşik yerine park alsaydım dio...

:46::46::46::46::46:

slmm kızlarrrrr.nazzdan haber yok galiba

slm cnm hoşgeldin ....
cnm naz tahlili yaptıramamış yarın yaptırıcak inşallah.......

hpericik nasılsın cnm özledim hepinizi bişey sorup kaçıcam :)))) rahim filminde anesteziylemi olum sen ne yaptın bide benden rahim filmi içn 120 tl istediler anesteziyle olursafiyatı ne kadar oluyo acep ??? öptüm kocamn hepinizi :) bu ne biçim kk yaa öpme işereti bile yokk:))))

cnm benim bu konu hakkında pek bilgim yok ama doğru sonuç için anestesizin daha iyi olduğunu duymuştum biraz dişini sıkarsın artık.
ayrıca sakın stres yapıp kendini sıkma daha zor olur senin için cnm inşallah hakkında hayırlısı olur ve çok güzel atatırsın filmi hiç bişey hissetmeden Allah yardımcın olsun kübra...

gülüüüm bune şiddet :))
sakın ol dersin nefes...

ya sultancım görünce şok oldum ben çocukmuyum ya kimden neden kaçıcam ayrıca bu arkadaşta telefon numaram var daha önceleri görüşürdük eğer bi sorun olduğunu düşünüyorsa beni arayıp sorabilir hem uzun zamandır denk gelmediğim grşmediğim biriyle ne sorunum olabilir bu şekilde hesap sorulmasına kızdım zaten stresimi biliyosunuz ve hepsini yansıtmamaya çalışıyorum size korkularımı rüyalarıma bile giriyo bi çok kötü düşünceler...

bu arada hoşgeldin sultancım ..
nasılsın?
yarın ksımetse dktra gidicez dua et bizim için .....olurmu .....

ya sultancım görünce şok oldum ben çocukmuyum ya kimden neden kaçıcam ayrıca bu arkadaşta telefon numaram var daha önceleri görüşürdük eğer bi sorun olduğunu düşünüyorsa beni arayıp sorabilir hem uzun zamandır denk gelmediğim grşmediğim biriyle ne sorunum olabilir bu şekilde hesap sorulmasına kızdım zaten stresimi biliyosunuz ve hepsini yansıtmamaya çalışıyorum size korkularımı rüyalarıma bile giriyo bi çok kötü düşünceler...

aman da aman kıyamam ben sana çokm tırsıyon dicem çok komik olcak....
sıkma canını stres yapma amann erken doğurursun sonra sabah uyanınca bize bebişim doğdu dersin :))

aman da aman kıyamam ben sana çokm tırsıyon dicem çok komik olcak....
sıkma canını stres yapma amann erken doğurursun sonra sabah uyanınca bize bebişim doğdu dersin :))

tırsmak ne demek cnm yusuf yusuf atıyo derler ya bi yerlerim :=)
cnm sadece doğum korkusu değil her an bişey olucakmı bebeğime iyi bakabilecekmiyim gece ağlayınca duyabilecekmiyim dönerse nefessiz kalırsa beşikte ya görmezsem cnm biliyorum saçma ama inan günler yaklaştıkça daha bi çok şeyler geliyo insanın aklına bu zamana kadar gelip bebeğime bu kadar yaklaşmışken aışmışken onu kaybetmekten çok korkuyorum sultan....:=((

etmem mi gülüm hayırdır normal kontrol için mi...

evet sultancım artık kontrolleri haftada 1 re düşürdü nst ye bağlıyolar felan işte cnm normal kontrol işte tek farkı artık doğum başladımı açılma varmı diye sık sık çağırıyrlar ..ya nst de sancım çıkarsa :18:

Back
X