Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh ne güzel keyif yapın bol bol..
iyiyidi canım 20 lik dişim yokmuş benim meğerse hiç..röntgen çekildi hiçbiri yok şaşırdı doktorda...bazen olurmuş bende şanslı insanlardanım :)) orası herhalde tahriş olmuş sert birşey yediysen dedi gargara yap geçer dedi..
haftaya beyazlatmaya gideceğim şu ev telaşı bitsinde..
QUOTE]
oohh beyazlat bakalım...
benimde çıkmadı 20 likler.kardeşimin 2 de çıkdı daha doğrusu çıkamdan çektirdi öyle bişeydi![]()
kızlar burda bir anda gökgürültüsü yağmur fırtına başladı yaaa...
kızlar burda bir anda gökgürültüsü yağmur fırtına başladı yaaa...
yaaa ama bi tek gülünki bende istiyorum nasıl oluyorrayy kalpler ne güzel olduu
saol canımm,eh senin acıkman normal tabi,iki canlısın :))))))))afiyet olsun handan aslında saat 6 gibi ben yemiştim akşam yemeğimi ama gene acıktım
fazla yemek varmı![]()
belki sende de yoktur :)) evet çıkmadan çekiyorlar bazı doktorlar ağrı falan yapıyorsa..oohh beyazlat bakalım...
benimde çıkmadı 20 likler.kardeşimin 2 de çıkdı daha doğrusu çıkamdan çektirdi öyle bişeydi![]()
aynen burdan oraya gelir birkaç saate..burda da çok rüzgar uğultusu var..desene burayada yağmur geliyoooo
evet yaa sabah hava inanılmaz güzeldi..palto giymiştim sıcak bastı çıkardım,yaz gibiydi hakkatenburdada cnm ....
halbuki gündüz hava çok güzeldi yaz dan kalma bi gün dü sankii...
neyse kızlar sohbetinize doyum olmaz ben bi gideyim cicişlerrr
slm handanım bacım gadasına aldıgımm canım nasılsın
hoşgeldin canımm bu saatte hayırdır kızz ne işin var yokmu kocişinn bakim??
iyiyim canım bugün doktor ziyaretleriyle geçti günüm,sen nasılsın??
yaaa ama bi tek gülünki bende istiyorum nasıl oluyorr
saol canımm,eh senin acıkman normal tabi,iki canlısın :))))))))
gelin kızlar olmazmı var tabii yiyelim beraber
neyse kızlar sohbetinize doyum olmaz ben bi gideyim cicişlerrr
belki sende de yoktur :)) evet çıkmadan çekiyorlar bazı doktorlar ağrı falan yapıyorsa..
aynen burdan oraya gelir birkaç saate..
evet yaa sabah hava inanılmaz güzeldi..palto giymiştim sıcak bastı çıkardım,yaz gibiydi hakkaten
ehh hadi hazır kociş evde sen onunla ilgilen :))) yarın görüşürüz kuşum keyfiniz bol olsun :))
öyle bir geçer zamanki başlıyor seyrediyomusun gülüm sen?
ayy sorma vallahi cicim yaa çok zor bu diş olayı bende zaten çok korkarım dişçiden ama napalım mecburen gittim çünkü problemi ertelemek ileride daha büyük soruna sebep oluyor bu diş olayında..ihmal etmemek lazım diye gözümü karartıp gittim vallahi :)) o aletler bız bızzz o koku ayy çok fenaaaaaa...gecmısım okudum da gecmıs olsun sevındım senın adına dıs konusunda cok korkarım ben senın adına sevındım sorun cıkmadına bacım.evet esım futbol oynamaya gıttı bende bır bakım dedı kodu varmı dıye gırdım![]()
tamam canım dikkat et kendine yorma sıkma canını,önemli günler bunlar..öpüyorum çok sende allaha emanet ol gülümm.valla cnm 8 aydır toplam yediğim yemeği bu son 1 ayda yiyorum kendime inanamıyorum ..
aç kapıyı cnm geliyorummmm....
güle güle cnm kendine çok cici bak öpüyorum güzel sohbetin için ayrıca tşkrl...
aynen cnm bende pencereleri açmıştım nasıl sıcak rüzgar esiyodu ama komşuma demiştim sanki yağmur yağıcak yağmur sıcağı diye hayırlısı cnm ....
handan cnm banada müsade biraz dinlenim uyumadan gene gelirim sohbet ve sizler süpersiniz ama karnım geriliyo bacağıma kramp girdi belim ağırıyo neyse yeter bu kadar :))kısaca dinlenim gene gelirim uyumadan grş canım kendine iyi bak allaha emnet ol cnm öpüyorum seni grş bye......
evet yaa carolini boğucam bende :))evet cnm izliyorum ama çok geriyo beni ya o salak ali ve karolin ....